2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام به همه
شاینا جون
پروین جون خوبید؟
پسراتون خوبند؟
پروین به نظر منم اشتباه کردی به معلمش گفتی...تو ایران باید بری همش از بچت تعریف کنی و اعتماد به نفس داشته باشی!!
به نظر من اگه میتونی ندرسه اش رو عوض کن
یک جایی ببر که بچشم بیش فعال نگاش نکنن!!!
سومیسو جان
چه خوب من با شما همشهری ام.
پسرت کدوم مدرسه میره؟
پسر من دومه و فردوسی میره
پارسال یک سری مشکلات داشتیم باهاش اما امسال خدا رو شکر خیلی خوبه...
مشکل من بر عکس شماست...پسر من تو مدرسه خیلی آروم و مظلومه و خجالتیه و من دلم براش میسوزه.
توی دوست یابی هم ضعیفه!!!
خطش هم خوب نیست

این مرکز توانبخشی کجاست تو کرج ؟؟
خصوصیه؟؟
گرچه از اسمش خوشم نیومد...ولی اگه خوبه ببرم پسرم ر...
نمیدونی روی خط و مهارت دوست یابی هم کار می کنند یا نه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جان
یادته پارسال هر روز پیش معلمش بود...خودم هر روز میرفتم هزار تا عیب براش میذاشتم...
امسال تا هفته پیش اصلا نرفتم پیش معلمش...حتی جلسه رو هم همسرم رفت
فقط دیدم پلی یکی از دیکته هاش نوشته بود که تازه پسرم بدون غلط نوشته بود که اگر خوش خط ننویسی تصحیح نمیکنم....!!!
این بود 4 شنبه رفتم پیشش کلی از پسرم تعریف کردم ...بر عکس پارسال...
بهش گفتم لطفا در مورد خط بهش فشار نیارید ..تواناییش در این حده...ما خانوادگی بد خطیم...در ضمن من اصلا نمی خوام پسرم خطاط بشه ..میخوام دکتر شه!!!
خلاصه خود معلم هم از هوشش خیلی تعریف کرد مخصوصا گفت ریاضیش عالیه...
منم بهش گفتم شطرنجش خوبه..از 4 سالگی خودش میتونست بخونه...
این شد از اون روز برخورد معلم باهاش عوض شده...کلی بهش تو کلاس مسوولیت میده
شما هم باید بری از محسنات بچه بگی....
به نظرم البته قصد توهین ندارم کسانی که معلماند و مخصوصا سابقه دار هم هستند ضریب هوشیه بالایی ندارند...اون موقع نتونستند برن دانشگاه معلم شدند...برای همین باید قشنگ توجیه شون کنید!!

راستی پروین
به قول دکتر خوشابی امسال از کادو درمانی استفاده می کنی یا نه؟؟
من امسال هیچ چی!!!!
حالا نگرانم نکنه بقیه مادرها این کار رو بکنند.
سلام شیده جان.شما هم البرز نشینی.توانبخشی خوبی هست.آدرسش :کرج-چهار راه طالقانی-ساختمان امید-طبقه4-واحد403.نمیدونم راجع به مواردی که پرسیدید مشاوره می دهند یا نه،احتمالا مشاوره دارند.پسرگلت ریتالین مصرف میکنه؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مرسی سومیسو جان
پس خصوصیه!!!
نه پسر من اگه ریتالین بخوره فکر کنم دیگه تکون هم نمیخوره:)
زیادی آرومه..دلم می خواد یک کم شیطون و شر بشه...از پس خودش بر بیاد
بیشتر می خوام برای خط ببرم
شیده جان با شنیدن نام توانبخشی دل آدم یه جوری میشه،ولی هربار که میرفتم و بچه های معلول را میدیدم خدارو شکر میکردم.خدا به تمام بچه های معلول و مامان باباهاشون کمک کند.ناگفته نمونه همسرم بیشتر اوقات پسرم رو میبرد کاردرمانی.ولی آموزشش با من بود.پسرم مدرسه کمیل میره ومدرسه اش دولتی هست.از مدرسه اش راضیم.آمار بچه ها کم هست.می خواستم ببرم غیرانتفاعی،همسرم فرهنگی هست از خیلیها پرس و جو کرد.اکثرا گفتند ببریمش مدرسه دولتی.
از مدرسه پسرگلت راضی هستی؟
خواهش میکنم شیده جان،انجمن خوش نویسان کرج هم خوبه.چند تا از دوستام بچه هاشون رو بردند نتیجه گرفتند.خاستی آدرسش رو بپرسم بگم.خوش به حالت پسرت آرومه.آرزو به دل موندم پسرم فضولی نکنه.البته خداروشکر مدتی هست آرومتر شده.راستی تلفن توانبخشی مرکزی:32265770-32265568.
پسرت رو تا حالا شنا بردی؟استخر خوب برای بچه ها جایی سراغ داری؟
شیده جون سلام ... خوبی؟؟؟

از صحبتتات استفاده کردم.... حتما میدونی با معلم پسرم دارم به مشکل میخورم... مرتب از پسرم ایراد میگیره از همه شیطونتره بی دقتتره تمرکز نداره یادگیری نداره مفاهیم رو نمیدونه و بلد نیست رنگها رو نمیشناسه نمیدونه ماهی تو آب زندگی میکنه و .................... دیروز هم جشن چهرها بود هر کسی خودشو 1 جور درست کرده بود بزرگترها شبیه شخصیتهای علمی و هنری مثل سهراب سپری کوروش داریوش گالیله باخ دکتر حسابی و ... پیش و اولیها هم پلیس مرد عنکبوتی بن تن گربه و .....

اونوقت ماسک بتمن پسرم درست وسط جشن مربی ازش گرفت!!!!!!!!!!!!! آخرش هم رفتم از پسرم خداحافظی کنم گفت لباس بن تن رو از تنش در بیارین! در حالیکه اصلا به بچه های دیگه نگفت لباس عقابشو در بیاره یا صورتاشونو بشورن!

دیروز هم مشاور اومد باهاش کلی صحبت کردم رفت مبین رو دید گفت 12 سال به بچه های ADHA و اوتیسم و ... کار کرده... مربی اون ساعت رفته بود با کمک مربی صحبت کرد اومد گفت مشکلی نمیبینم از نظر هوشی خوبه آرومه دقت هم داره حواسش به خودش هست به اطرافشم هست چیزی از دیدش مخفی نمیمونه خیلی خوب ارتباط میکیره و... گفتم پس معلمش چرا راضی نیست گفت فکر میکنم یکم داره جبهه گیری میکنه و زیاد باهاش نتونسته ارتباط برقرار کنه و ممکنه کمی لج بازی شده باشه.... گفتم جوری نشه بدتر رو بچه فشار بیاره بهش بگه از روش تشویق و توجه استفاده کنه گفت حتما اینجوری شروع میکنیم....
کمک مربیش هم اومد بهم گفت بچه خوبیه مشکلی نداره خیلی هم یادگیریش خوبه چرا مشاور ؟؟ گفتم مربیش راضی نیست خیلی تعجب کرد ولی خیلی خیلی هم اصرار داشت به گوش مربیش نرسه که درباره مبین چی گفته!!!!

مربی زبانشم که دوباره دیدمش ازش سوال کردم تعجب کرد گفت اصلا مشکلی نیست من خیلی هم ازش خوشم میاد زود همه چیزو یاد میگیره من اصلا باهاش مشکل ندارم خیلی هم خوبه!

امروز هم انجمن هست میخوام اولا علت کار دیروزشو ازش بپرسم چرا ماسک مبین رو گرفت اگه سوتفاهمی هست برطرف بشه اگه هم دلیلی نداشته باشه و منو قانع نکنه 1 تذکر محکم و محترمانه بهش میدم و البته درخواست 1 جلسه با ناظم و مدیر و مشاور میکنم این مسخره بازی زودتر تموم بشه ادامه دار و سریال نشه نه لجبازی بیشتر بشه نه بی محلی بدتر....

همون رفتاریکه بچه های دیگه تو کلاس دارن از پسر منم بخواد نه بیشتر نه کمتر عدالت هم رعایت کنه چون اصلا اینکارو نمیکنه قبلا هم گفته بود قمقمه آب نیاره به پسرم گفتم گفت مامان بچه های دیگه هم میارن من یکی نباید ببرم!!!!

دیده بودم قمقمه آب بچه ها رو برای همین راحت حرف پسرمو باور کردم. قبلا هم قمقمه نمیبرد میدیدم میاد خونه خیلی عطش داره و میگفت معلم نمیزاره بره بیرون آب بخوره...

یعنی معلم دهن باز میکنه جفت پا باید رفت تو دهنش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم تجربه من...
سلام به همه
سلام شیده جون خوبی؟چقدر خوشحال شدم اومدی اینجا تو اون کلوپ همه تهرانی هستند و من احساس غربت میکنم تا یه دردودلی هم میکنی فوری میان تذکر میدن که کلوپ از روزهای اوجش فاصله گرفته ...جونم برات بگه امسال هیچ کادو درمانی نمیکنم شهریه مدرسه تقریبا دو برابر شده ...حقیقتا تصمیم داشتم اگه معلم پسرم با شیطنتهاش کنار اومد و من مجبور نشدم ریتالین بهش بدم همه جوره محبتش کنم و یه عمر مدیونش باشم اما معلمه تا بهش گفتم همش تاکید میکرد داروشو بدین ...حتی تو دفتر هم عنوان کرده بود الان همه معلما میدونن پسر من دارو میخوره به خاطر همین واقعا دلم میخواد مدرسه شو عوض کنم خود پسرم راضی نمیشه ...همش هم میگه من هر سال چند تا از این بچه ها داشتم که دارو میخورن ...مادرها جرات ندارن برن دم در کلاس یه بلبشویی راه میندازه که بیا و ببین شماره شو به هیچ کس نداده درست برعکس معلم پارسال ....باور میکنی من راجع به درس و اخلاق پسرم از معلم پارسال سوال میکنم و از معلم امسالش جرات نمیکنم بپرسم؟ اصلا معلم پارسالش خیلی خانم بود خیلی با محبت و دلسوز بود من با دل و جون بهش کادو میدادم از این معلمه زیاد خوشم نمیاد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سومیسو جان
مرسی از شماره...
این طوری که میگی شاید نبردمش...خوشم نمیاد جایی که بچه های معلول هستند بره...
دوست داشتم یک جایی باشه تو کرج مثل کلینیک روزبه یا فرزندان برتر که با یک سری بازی مهارتهای بچه ها رو بهبود میدن
در مورد انجمن خوشنویسان هم مرسی
اونجا برای بچه هایی خوبه که علاقه به خوشنویسی دارند نه پسر من که از نوشتن بیزاره..
سومیسو جان
پسر من مدتیه زیاد شنا نمیره
چون مدرسش تا ساعت 2 هست و کلاس شطرنج و بازیگری میره میترسم خسته بشه...
ولی تابستونها بعضی هفته ها با پدرش میره ...بیشتر دانش میرن...یک استخری هم آخرها تو مهرشهر میرفتند خیلی مثل این که خوب بود اسمش رو برات میپرسم
شاینا جون
از صحبتهات احساس میکنم زیادی روی این معلم و حتی روی پسرت حساس شدی...
این جور که میگی پسرت مهارتهای ریز دستش که خوبه...دوست یابیش هم عالیه..درک و فهم هم خدا رو شکر خوبه....دیگه نگرانی نداره
شاید دچار سو تفاهم شدی....بعید میدونم هیچ معلمی بخواد با یک بچه معصوم دشمنی کنه!!
بازم اگه حست خوب نیست به مدرسه و معلم هنوز آبان تموم نشده ...میتونی زود اقدام کنی برای تعویض مدرسه...
رنگها رو هم که مگه میشه بلد نباشه...خودت میدونی...احتمالا خواسته لجبازی کنه...
بخدا هر وقت معلمشو میبینم ناراضیه و غر میزنه!...

البته رفتارش با منم زیاد خوب نیست!!!!!!!!!!!!!

مثلا دیروز رفتم جلو سوال کنم از پسرم کسی چسب خواست ( روز جشن بود ) رفت بهش داد نگاه کردم دیدم وایساده بیکار منو هم دید چشم تو چشم شدیم ولی نگاهشو برگردوند درحالیکه وسط صحبت رفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مدرسه رو نمیتونم عوض کنم چون یکی نزدیک خونمونه که خیلی بچه های شری داره تو پارک هم تابستان مامانا بد میگفتن خودمم رفتم قبل از اینکه از کسایی دیگه سوال کنم حس بدی پیدا کردم!

یکی دیگه هم هست که تیر ماه به مامانا گفته بود ظرفیتشون تکمیل شده... بعدشم الان مدرسه رو عوض کنم این ذهنیت پیش میاد که این بچه مشکل داره!!!!!!! بدتر میشه که....

ولی نه کار شما رو میکنم شیده جون معلمش گفت نمیدونه چرا حرص بخورم میگم اومده تا یاد بگیره ماهی تو آب زندگی میکنه و اسم رنگها رو یاد بگیره اگه میدونست الان اینجا نبود دانشگاه بود....

هر وقت هم خودم حس کردم بچم پیشرفتش خوبه کادو میگیرم میدم معلمش یا کمک مربی یا معلم زبانش بهش بدن!!!

شاید هم دلش میخواد من فکر کنم بچم آک بوده همه چی رو اون داره یادش میده... مثل مثلثه که من میگفتم قبل از مهد این اشکال رو میشناخت میگفت نهههههههههههههههههه از بس من باهاش کار کردم تو کلاس یاد گرفتتتهههههه!!!!

بهای زیادی دادن به بعضیها دردسر میشه..
شاینا جون
این بی تجربگیه مختص مامانهای کلاس اوله!!!!!!!!!!!!!!!!1
من خودم پارسال هر روز ...یعنی 3-4 روز تو هفته خودم میرفتم دنبال پسرم..در کلاسشون هم تو حیاط بود...با یک صورت نگران میپرسیدم امروز چطور بود؟؟ خوب بود؟؟ OK بود؟؟
خوب معلمم مثلا می گفت وایییی...امروز عطسه کرد جلوی دهنش رو نگرفت هم نیمکتیش ناراحت شد!!!!!!!!!!!
یعنی در این حد مو به مو همه چیز رو می گفت
اما معلم امسالشون خدا رو شکر با تجربه است...کلاسشون طبقه بالاست..خودش گفته اصلا سراغ من نیاید مشکلی باشه تو روزنگارشون مینویسم!!!
حالا که حساس شده پس شما هم از کادو درمانی استفادهکن..کاش به مناسبت عید غدیر چیزی براش میگرفتی...
همش هم از رفتار و همه چیز پسرت تو خونه تعریف کن....بگو من تو خونه که ازش راضی ام...تکالیفش رو با علاقه انجام میده!!!
خلاصه باید تو این جامعه کلاس بذاری برای بچت!!
2810