2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168871 بازدید | 740 پست
راستی پسر من سوار تاپ میشد من باید هولش میدادم 3 روزه یاد گرفته.....
شاید خیلی مسخره باشه براتون... ولی بنظرمن پیشرفت خوبیه که تعادلشو حفظ میکنه.... قبلا خودشو خیلی سفت میکرد الان آزادانه تر میشینه:))))))))))))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم
شنیا جون پسر من درکش خیلی بیشتر شده به خاطر همین اذیت کردن و شیطنتشم کمتر شده ...یه مقدار اضافه وزن داره و من بهش گفتم نوشابه براش خوب نیست دیروز ماموریت بودم رفته خونه عموش اونجا نوشابه بهش دادن شماره منو گرفته و بهم گفت نوشابه بخورم یا نه؟منم گفتم یه کم بخور اما باباش میگه دست گذاشته روی دلش و نخورده قبلا اصلا به حرفم گوش نمیداد...دامنه لغاتشم خیلی بیشتر شده و اصطلاحات بزرگترها رو بکار میبره
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون
این پسرت خیلی جذابه...از طرف من یک بوسش کن...
الان دیگه بهش ریتالین نمیدی؟؟؟
خیلی خوبه که حواست به اضافه وزنش هست....بر عکس پسر من داره هی لاغر میشه...فکر کنم به خاطر لوزه اش هست...که هنوز عمل نکردیم
بچه ها
پسر من دوباره یک مقدار افت کرده:(
چون مدتیه دوباره خیلی تی وی و کامپیوتر نگاه میکنه...حوصلش سر میره...هوام که گرمه...همبازی هم نداره...دیگه ما هم زیاد حوصله نداریم باهاش بازی کنیم...برای همین دوباره اعتیادش برگشته...اینقدر همش نشسته احساس میکنم پشتش داره قوز در میاره :(
پسر من 1 بازی جدید خودش انجام داد توپ بزرگشو گذاشت رو چارپایه آشپزخونه و با توپای کوچیک اونو هدف میگیرفت و میزد البته تو اتاقش بازی کرد منم کلی تشویقش کردم....

شیده جون الان که هوا خوبه چرا پارک نمیبریش؟؟ اونجا با بچه های همسن بازی میکنه خیلی خوبه که؟

چند تا بچه که میرن کلاس دوم و تو 1 مدرسه هستن میان پارک معمولا هم سربسر پسر من میزارن... پسرم با همشون دوسته ولی وقتی اکیپ میشن همش به پسر من گیر میدن و دورش میکنن... سعی میکنم حرص نخورم و طرز رفتار درست رو یاد پسرم بدم ولی بعضی وقتها زد و خورد میشه که مامانا باید دخالت کنیم... نمیدونم شاید بنظر شما اصلا درست نباشه ولی بنظرم مهر که بره پیش دبستانی همه این اتفاقا اونجا هم میفته پس الان جلو چشمم باشه بهش بعضی چیزارو یاد بدم بهتره....

اگه ممکنه شما دوستان تو این مورد منو راهنمایی کنین؟
سلام دوستان
شیده جون ریتالین فقط برای ایام مدرسه هست جهت افزایش تمرکز از اول خرداد دیگه پسرم ریتالین نخورده ایام مدرسه هم روزهای پنج شنبه و جمعه نمیخورد
راستی شیده جون پسرت کلمات رو درست مینویسه؟پسر من ذ و ض و ز ...و س و ص و ث رو تو املا همش قاطی میکنه تو ایام مدرسه خوب بود نمیدونم به خاطر اینکه معلم همش تکرار میکرد یا به خاطر ریتالین بود روانخوانی هم کتابشو خوب میخونه ولی یه جمله یا کلمه جدید رو باید صداکشی کنه....ولی ریاضی رو خداروشکر خوبه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
راستی رفتار پسراتون با اسباب بازیهاشون چجوریه؟؟؟ پسر من مرتب ضربه میزنه و اکثر اسباب بازیهاش میشکنه اصلا هم اهمیت نمیده!!!
خیلی جدی بازی میکنه.... مثلا ببر و پلنگ حسابی با هم گلاویز میشن یا ماشینهاش وقتی باهم مسابقه میده خوب تصادف میکنن و خیلی وقتها خراب میشه... بهمش میگم دیگه برات نمیخرم یا میبرم پارک بین بچه ها تقسیم میکنم یا ببین بچه های دیگه همونو دارن ولی سالمه وچقدر هم مواظب اسباب بازیهاشون هستن و ..... ولی اصلا فایده نداره
2810