2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168895 بازدید | 740 پست
راستی امروز پسرم باز گردنبند منو راحت و با آرامش نخ کرد....

سها جان پسر من کتابخوندن رو که من براش میخونم خیلی دوست داره ولی اگه بخوام قصه بگم اصلا خوشش نمیاد انگار دارم نصیحتش میکنم ( حالش میخواد بهم بخوره ) ول میکنه میره:)))

جمله بازی هم انجام دادیم مثلا من میگفتم در کمد اون میگفت در کمد باز است.

توصیه هایی برای والدین :
1- به بازی کودکان اهمیت دهیم ؛ زیررا زندگی آن ها دربازی ؛ شکل واقعی به خود می گیرد .
2- تلاش کنیم تا بازی های کودکان متناسب با فرهنگ و ارزش های خانواده باشذ .
3- بادقت در تفکرات خلاق و پویایی کودکان در حال بازی می توانیم با چگگونگی شخصیت آن ها بیشتر آشنا شویم .
4 - در بازی کودکان دخالت نکنیم اما راهنما و کمک کننده خوبی باشیم .
5 - با همبازی شدن با کودکان راه دوستی ها را باز کنیم و راه پنهان کاری های دوره ی نوجوانی را ببندیم .
6- کاری کنیم که بازی به صورت تجربه ای لذت بخش در ذهن کودک باقی بماند.
7 - برای متوقف کردن بازی از امرو نهی استفاده نکنیم .
8 - با توجّه به روحیه ی کنجکاو کودک ؛ به گونه ای او راهنمایی کنیم که به تفکر مثبت و اندیشه خلاق و سازنده دست یابد .
9 - مراقب باشیم که محیط بازی موجب آسیب جسمی ؛ فکری و یا روانی نباشد .
10 - در انتخاب نوع بازی ؛ جنس و توانایی های فرزندانمان توجّه کنیم .
11- نوع و مدّت زمان بازی فرزندانمان را طوری کنترل کنیم که از فشارهای هیجانی و روحی بیش از حد دور باشد ( به ویژه بازی های رایانه ای ) .
12 - برای انتخاب الگوهای صحیح ؛ زمینه ی مناسبی را برای بازی های تقلیدی کودکانمان فراهم نماییم .
13 - از محدود کردن کودک در هنگام بازی بپرهیزیم .
14 - وسایل بازی را متناسب سن و رشد جسمی و ذهنی کودک تهیه کنیم .
15 - آداب اجتماعی و چگونگی رفتار با دیگران را ضمن همبازی شدن با کودکان می توانیم به صورت غیر مستقیم به آن ها بیاموزیم .
16 - به مطالب و نحوه ی بیان کودکان در بازی به خوبی توجّه کنیم زیرا احساسات و مشکلات زندگی واقعی آن ها دربازی منعکس می شود .
17 - برای انتخاب همبازی های خوب ؛ فرزندانمان را غیر مستقیم راهنمایی کنیم ؛ زیرا رفتارهای یک همبازی خوب تأثیر بسیار مثبتی در آینده ی او خواهد داشت .
18 - اگر در حضور فرزند مان با وسایل موجود درخانه برای او اسباب بازی ( ماشین ؛ عروسک و ... ) بسازیم ؛ ارتباط عاطفی میان ما و کودکمان تقویت خواهد شد .
19 - براب تقویت حس همکاری ومسؤولیت پذیری فرزندانمان با او توافق کنیم که پس ار باری ؛ اسباب بازی های خود را جمع کرده و سرجایش بگذارد و گرنه دفعه بعد اجازه استفاده از آن ها را نخواهد داشت .
20 - از فرزندانمان بخواهیم که اجازه دهد تا همبازی هایش از اسباب بازی های او استفاده کنند ؛ زیرا این کار موجب تقویت حس نوع دوستی و تسهیل در ارتباط با دیگران میشود.
21 - اسباب بازی گران قیمت ممکن است وسیله بازی مفیدی نباشد . هنگام خرید توجّه داشته باشیم که اسباب بازی باید بتواند قدرت خلاقیت و سازندگی فرزندانمان را رشد دهد .
وسایل بازی جور کردنی ؛ پازل ها ؛ خمیر بازی ؛ گل رُس و... اسباب بازی های مناسبی به شمار می روند .
22 - اگر کودکان در هنگام بازی باهم اختلاف پیدا کردند اجازه بدهیم خودشان مشکل را حل کنند . در صورتی که اختلاف در صورتی که اختلاف تشدید شود فقط آن ها را از
هم جدا کنبم و هرگز از یکی از طرفین ؛ جانبداری نکنیم .
23 - در محیط بازی گروهی مثل زمین بازی کودکان در پارک ها ؛ اجازه دهیم بچه ها با هم دوست شوند و بازی کنند ؛ از وارد شدن به محیط بازی کودکان بپرهیزیم .migna.ir
24 - از همبازی شدن کودکان با افراد بزرگتر از خود به ویژه (( نوجوانان و جوانان )) اکیداً جلوگیری کنیم .
25 - کودکان همواره نیازمند بازی هستند ؛ پس اسباب بازی های مناسب هر مکان را همراه خود داشته باشیم .
26- کودکان باید به مجموعه ای ازبازی های جسمی ؛ اجتماعی ؛ عاطفی و ذهنی بپردازند .
هنگامی که فقط یکی از بازی ها را انجام می دهند (مثلاً بازی های رایانه ای) ؛ از رشد اجتماعی ؛ جسمی وعاطفی محروم شده و احتمال بروز عصبانیت و پرخاشگری در آن ها
افزایش می یابد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدام اختلالات با روش بازی درمانی می‌توانند درمان شوند؟

انواع اختلالاتی را که ریشه در احساسات و هیجانات کودک، سازگاری او با محیط و ... دارند، می‌توان با این روش درمان کرد. افسردگی کودکان، ترس‌های کودکان، مشکلات رفتاری که ریشه اضطرابی دارند شب ادراری، ناخن جویدن، دروغ گفتن، پرخاشگری و ... را می‌توان با استفاده از این روش حل کرد.

عصر جمعه همگی بخیر....

من هنوز متن کامل رو نخوندم فقط 1 نظر اجمالی انداختم دیدم به تاپیک بی ربط نیست گذاشتم برای دوستانیکه دلشون میخواد اطلاعات بیشتری داشته باشن
http://www.sid.ir/fa/VEWSSID/J_pdf/69413841705.pdf
سلام به همه
خوبید؟
سها جون نگران نباش!!!
پسر شما هنوز سنش کمه!!
بد ترین سن تو بچه ها مخصوصا پسر ها 3-5 سالگیه!!
به خدا این سن معجزه میکنه...
این روزها بعضی رفتارهای پسرم رو میبینم خندم میگیره دو سال پیش بابت همین کارهایی که الان به راحتی انجام میده بیخودی این همه استرس کشیدم و غصه خوردم :(
مهم اینه که به فرزندتون ایمان داشته باشید و عشق ....همه چیز درست میشه :)
در مورد سینه خیز...بچه های من هر 2 تا این مراحل رو خیلی تیپیک و استاندارد مرحله به مرحله انجام دادند...اتفاقا منم هر جا رفتم مشاوره این سوال رو ازم پرسیدند....ولی به نظرم فاگتور چندان مهمی نیست.
گفته بودم که من و خواهرم هم مستقیما راه رفتیم...نه سینه خیز نه 4 دست و پا!!
هر دو تا مون ماشالله با هوش بودیم و هیچ مشکلی نداشتیم :)
سلام به همه
شیده جون خوبی؟وای منم دارم به این نتیجه میرسم که سن 3 تا 6 سالگی بدترین سنه برا ی مخصوصا پسر بچه ها....پسر منم خیلی بهتر شده شیطنت که اصلا نمیکنه آروم و عاقل و سر به زیر شده اصلا هر کی میبینه میگه چطور دکترا به این بچه گفتن بیش فعال؟بچه بیش فعال یه لحظه آروم و قرار نداره در مورد تمرکز هم گاهی اوقات عالیه گاهی اوقات اصلا گوش نمیده که بخواد یاد بگیره یکی از دوستان میگفت خودمون هم وقتی به چیزی علاقه نداریم اصلا دقت نمیکنیم در خصوص شنا هم به خدا 4-5 جلسه بیشتر نرفته خیلی خوب شنا میکنه حتی میره توی قسمت عمیق
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان....
اینکه میگین مراحل رشد باید یکی یکی انجام بشه و مهم هست..... میشه متن یا منبعش رو به من بگین؟؟؟؟

من هرچی سرچ کردم اصلا ندیدم حتی اشاره هم نشده بود!!!! باز از چند نفر هم سوال کردم گفتن ربطی به اختلال یادگیری یا عدم مهارت حرکتی نداره:(((((((((((((

من الان تو مرحله گیجی کامل بسر میبرم:)
سلام بچه ها ممنون از راهنماییتون.خدا کنه آروم بشه
امروز رفته بودیم جشن تولد یکی از آشناها.خونه به دلم کرد از بس بهانه وگریه وخودخواهی ودعوا و...
یک مشکل دیگه کاری که نمیشه صورت بگیره خیلی روش سماجت میکنه
هرگز به یک زن نگو:
تو که خانه بودی چه کار کردی؟
خستگیت واسه چیه؟
.باید دقیق تر نگاه کنی. ریزبین باشی?!
او هیچ کاری هم نکرده باشد، امیدت را
در این خانه زنده نگه داشته است
اگه زیاد به بچه امرو نهی کنی اونم همینجوری اعصاب بهم میزنه.... بهش حق بده و بعضی جاها آزاد برای بچگیشو بکنه... شاید نمیدونه چطوری باید رفتار کنه... بجای دعوا کردن هدایتش کن.... فکر کن نمیدونه باید چی بگه یا چه واکنشی نشون بده بهش یاد بده.. حتی جلو دیگران حمایتش کن.. اجازه نده چند نفری بزرگترا رو سرش بریزن وقتی معمولا مادر بچه رو دعوا میکنه پدر هم تشر میزنه اطرافیان هم جور دیگه واکنش منفی ازشون سر میزنه خوب بچه عصبی میشه......

البته خیلی مختصر نوشتی من برداشتم این بود آخه منم قبلا جبهه میگرفتم الان دیگه اگه من دعوا کنم پدرش هم باید اونطرف رو نگاه کنه انگار متوجه نشده... دیگران هم بیخود میکنن اظهار نظر کنن چه برسه به واکنش منفی بعضی وقتها هم من جلو همه ازش تعریف میکنم بغلش میکنم و بوسش میکنم دیدم خیلی آروم میشه....مشکل سر اینه که بچه ها تنگ دل بزرگتران.....
2810