2777
2789
عنوان

خیلی زشته آدم هی به اطرافیانش بگه کی ازدواج می‌کنی خیلیییی😒

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 29 پست
وای آفرین منم با مامانم بحث میکنم سر این موضوع

این مامانا همشون همینن

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تازه نامزد کردم که بنظرم اشتباه کردم 😑

چرا اشتباه چون از خواهرت کوچیکتری؟

اصلا اینطوری فکر نکن مطمئنم خواهرت هم خوشبخت میشه

امان از ادمای بی شعور که دل میشکنن واقعا قلبم درد گرفت

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 

اه 😒

ما هم والا تا مجرد بودیم هی میگفتن کی شوهر میکنی

شوهر کردیم گفتن کی نی نی میاری

الآنم والا حامله این همش میگن کودک دکتر میری؟

کجا زایمان میکنی ؟

طبیعی یا سزارین ؟

میری خصوصی یا دولتی ؟

خدا لال کنه این جماعت یاوه گو رو

والا اوج بیشعوری این سوالا 

کی خونه میخرید 

کی بچه دار میشید 

حقوقت چقدره 

کی ازدواج میکنی 

چمیدونم کی کی کی .... 

آخه ب شما چ 

جواب اینجور آدما رو باید مثل خودشون داد بکرد نقطه ضعفشون پیدا کن بکن تو چشمشون 

یه مدت شوهرم و داداشم قهر بودند زن عموم همش میگفت کی آشتی می‌کنند 

دیدم فایده نداره کفتم زن عمو اگه اینقدر دلسوزی رابطه پسرا خودت درست کن 

خودتو بگو ک با داداشات قطع رابطه ای 

شد ک دیگ لال بشه

بعدش میگن باردار نشدی بعد میگن چرا پسر نمیاری بعد دوتا بچه بیار یکی کمه ادامه داره....

دقیقا من هنوز یسال شده عروسی کردم همش میگن بچه خودمم میخام ولی نمیدونم فعلا ک خدا نداد ایشالا ک بزودی بده 🥺

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
والا ما هم داریم دخترای خواهرشوهرم ۳۴ ساله و۲۹ ساله ان خاله هاشون همش میگن چرا ازدواج نمیکنی همش میگ ...

خب ازدواج نکنن اصلا مگه چی میشه یه عمر راحتن و بدون اعصاب خردی و جنگ و دعوا و بدون هیچگونه مسیولیتی به زندگی ادامه میدن 

چرا اشتباه چون از خواهرت کوچیکتری؟ اصلا اینطوری فکر نکن مطمئنم خواهرت هم خوشبخت میشه امان از ادمای ...

نه بخاطر اون نیست احساس میکنم زود بود واسم خودم رو تو دردسر ازدواج و اینا بندازم 

هم سن منه خواهرت. فک و فامیل ما فعلا گیر نیستن اگرم چیزی بگن پشت سر میگن من خبر ندارم🤦 البته من یک دختر عمه ی مجرد دارم هم سنیم پشتمون به هم گرمه قیافه ی هردومون هم بچگانه است هیچ جوره بهمون نمیخوره این سنی باشیم فکر کنم دلایل خرف نزدنشون همینه. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
دقیقا من هنوز یسال شده عروسی کردم همش میگن بچه خودمم میخام ولی نمیدونم فعلا ک خدا نداد ایشالا ک بزود ...

من چهار ماهه هی ازم میپرسن نی نی داری؟ یا جلوگیری نکنید دیگه عصبی شدم 

دقیقا این حرفو بمن میگن

هرجا میریم میگن ان شالله خدا دامنتو سبز کنه

ان شالله خدا بهت بچه بده

ان شالله بچه خودت

ان شالله سال دیگه بیایم واسه جشن بچه تو

وای دیگه خسته شدم انگار من در حسرت بچه دیگران می‌سوزم😑

حالا یکیشون میگف سال دیگه با بچه بیاین خونمون عید دیدنی بچه نداشتین نیاین😐

انگار دست خودمه زور بزنم بچه بیارم😐

حالا ازدواج باز چیزیه که آدم میگه عب نداره بقیه فکدمیکنن خواستگارامو رد میکنم که اینطوری میگن  که به فکر باشم ولی بچه واقعاااا دست خود آدم نیس

من خودم راضیم به رضای خدا ولی بقیه اعصابمو خرد میکنن

یه جا رفتیم مسافرت مادرشوهرش گف بچه دار نمیشن از اون روز دیگه همه به چشم ترحم نگا میکردن میشستم پا میشدم میگفتن خدا ان شالله سهم توعم بده😒

وای وای کاش می‌توانستم بگم چقد متنفرم 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
دقیقا من هنوز یسال شده عروسی کردم همش میگن بچه خودمم میخام ولی نمیدونم فعلا ک خدا نداد ایشالا ک بزود ...

یه سال که اول راهی عزیزم .انرژی مثبت بده به حرف کسب هم اهمیت نده هرکس گفت بگو تا سه سال نمیخام باردارشم که یه ماه دیگه باز نپرسن

من چهار ماهه هی ازم میپرسن نی نی داری؟ یا جلوگیری نکنید دیگه عصبی شدم 

والا عاصی شدیم از حرفاشون یکی نیس بگه مگه زود پزه ما ک داریم تلاش میکنیم خدابزرگه🥺

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .
والا عاصی شدیم از حرفاشون یکی نیس بگه مگه زود پزه ما ک داریم تلاش میکنیم خدابزرگه🥺

اخه عصبی میشم از اینکه یه سوال زشت و شخصی میپرسن وقتی نه قراره با دردسراش کنار بیان بزرگش کنن نه خرجشو بدن 

میدونستم دهن مردم بازه فکر میکردم تا یکسال از این سوال ها راحتم از ماه سوم شروع شد