2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 183330 بازدید | 3897 پست
سلام عزیزم انشاالله که با دار میشی به امید خدا میشه منو راهنمایی کنی؟؟ واسه انتقال از کی باید امپو ...

اینا که گفتم تموم داروهای منه البته روش هر دکتر فرق داره هرکسی هم بسته به شرایطش داروهاش شاید فرق داشته باشه.شما هم میخواید انتقال بدید؟

من ۲۳ سالمه تخمک اهدایی دوتا انتقال دادم دوتا شیاف پروژسترون میزاشتم امپول پروژسترون قرص استرادیول والرات بعد مثبت شدن دکتر گفت امپول و استردیول رو قطع کن سه تا شیاف بزار ولی سقط شدن تو ۷ هفته به نظرتون بالا پایین شدن پروژسترون تاثیر داره یا ازمایش ایمنی انعقادی میخاد

هرکی منو لایک کنه گزارش میزنم😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا که گفتم تموم داروهای منه البته روش هر دکتر فرق داره هرکسی هم بسته به شرایطش داروهاش شاید فرق دا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم امیدوارم به زودی با خبر خوش بیای❤️❤️

من می خواستم انتقال بدم دکتر گفت شرایط رحمت خوبه و طبیعی اقدام کن فعلا

دارو داده واسه طبیعی

کلا می خواستم ببینم انتقال چطوریه و ایا بعدا انجامش بدم یا نه

ممنون از راهنماییت عزیزم امیدوارم به زودی با خبر خوش بیای❤️❤️ من می خواستم انتقال بدم دکتر گفت شرای ...

فداتشم عزیزم خدا از دلت بشنوه.امیدوارم شماهم خودت طبیعی بارداربشی واحتیاج به انتقال این همه دارو استرس نداشته باشی.

من ۲۳ سالمه تخمک اهدایی دوتا انتقال دادم دوتا شیاف پروژسترون میزاشتم امپول پروژسترون قرص استرادیول و ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم برات.ناراحت نباش انشاالله دفعه بعد سنت هم پایینه هنوز خیلی فرصت داری.نمیدونم چی بگم هزارتا دلیل میتونه داشته باشه سقط ولی از نظر ایمنی هم حتما بررسی کن.

سلام خدمت مامان های عزیز

من چند روز پیش که به خاطر لکه بینی بعد از انتقال بسیار ناراحت بودم 

کل این تاپیک رو خوندم 

و گفتم الان که جواب ازمایش خودم مثبت شده علائمم رو اینجا بنویسم شاید کمی از استرس کسی کم کنه 

من ۹ اردیبهشت دو تا جنین بلاست انتقال دادم

از همون شب اول به شدت سردرد شدم و فشار خیلی پایین 

در حدی که حالت تهوع داشتم

از روز دوم کاملا سرماخوردم و سردرد همچنان اذیتم میکرد شدید که مجبور به استفاده از استامینوفن ساده شدم البته دکتر گفت مورذی نداره و خوردم

شبهای بعدش تب و لرز داشتم که فکر میکنم به خاطر سرماخوردگیم بود

درد زیر دل کمی داشتم و احساس ضعف در پاهام البته نه خیلی زیاد که اذیت کننده باشه

روز دهم لکه قهوه ای دیدم که حسابی نگران شدم و کلی گریه کردم و طبق نظر دکتر شیافم رو اضافه کردم 

روز یازدهم خیلیخیلی کم شد و از ببن رفت

تا امروز که روز ۱۴ بود و ازمایش دادم و مثبت شد

حالا باید پس فردا هم مجدد ازمایش بدم طبق نظر مشاور مرکز

امیدوارم که همه مامانهایی که الان در این انتظار دو هفته ای طولانی هستند مثبت بشن

ممنون میشم برای منم دعا کنید که همه چیز به خوبی و خوشی پیش بره🙏🏻🌱

راستی من سه روز اول کامل استراحت کردم در حد دستشویی و غذا بلند میشدم

ولی به بعد دیگه کارهای سبک روزانه رو انجام میدادم و سرکار هم میرفتم البته خسته نمیکرذم خودمو 👌🏻

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من ۲۰ اردیبهشت انتقال دادم هیچ علائمی ندارم بار پنجمم هستش که انتقال دادم قبلا خراش اندومتر، prp ،ولنفوسیت تراپی انجام دادم و سرم ای وی ای جی هم تزریق کردم که تاثیری واسم نداشت دعا کنیدمنم این دفعه مثبت بشم😔

سلام دوستان من ۲۰ اردیبهشت انتقال دادم هیچ علائمی ندارم بار پنجمم هستش که انتقال دادم قبلا خراش اندو ...

سلام عزیزم امیدوارم اینبار مثبت بشی.من امروز آزمایش دادم توروخدا واسم دعا کنید مثبت شم