2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 183213 بازدید | 3897 پست
ممنونم عزیزم خودت خوبی نی نی کوچولو درچه حاله؟من سه شنبه هیسترو شدم از کمر بیحس کردن آخر کار پرسیدم ...

ممنونم عزیزم 

خوب هیسترو شدی گلم برا همین نمونه فرستادن اصلا نگران نباش. 

دردتم طبیعی چون هیسترو تخصصی تره تا پایپل فقط به نتیجه اش که مامان شدنته فک کن حتما همprpکن هزینه اش یه کم بالاست ولی ارزش داره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزم  خوب هیسترو شدی گلم برا همین نمونه فرستادن اصلا نگران نباش.  دردتم طبیعی چو ...

مرسی فداتشم امیدوارم این همه سختی میکشیم نتیجه داشته باشه واسه پی آرپی هم به دکترم میگم ببینم نظرش چیه.باید همون ماه انتقال باشه درسته؟

فقط داروی عفونت دادن.خودم قهوه وشکلات تلخ میخورم

نگران نباش ، ولی اگر سر دردت اذیتت میکنه به دکترت بگو برات قرص بده ، بدن هر کسی یه جور واکنش میده به داروها ، البته فشارتم چک‌ کن پایین نباشه، من خودم وقتی فشارم پایینه سردرد میشم 

خدایا راه سختش با ما ، معجزه و اجابت دعاهامون با خودت🥺♥️

دخترا من فردا نوبت انتقال جنین دارم.

نمیدونم دو تا انتقال بدم یا یکی.

۳۸ سالم هست دو بار سقط داشتم.

دکتر میگه انتقال دو تا برات ریسک داره. از طرفی میبینم خیلیها با سن بالاتر و تعداد سقط بیشتر از من دو قلو دارن.

نمیدونم چیکار کنمژ

مرسی فداتشم امیدوارم این همه سختی میکشیم نتیجه داشته باشه واسه پی آرپی هم به دکترم میگم ببینم نظرش چ ...

اره عزیزم ۲روز قبلش چون دکتر من می‌گفت مثبت شدن انتقالم از prp

البته خواست خدا باید باشه از خدا می‌خوام برات اولاد سالم وصالح بنویسه

عزیزم چندمین انتقالی؟چندتا جنین داری کلا؟مشکلت چیه که دوبار سقط داشتی

اولین بارم هست

هنوز نمیدونم چند تا جنین تشکیل شده.گفتن فردا صبح قبلش خبر میدن.

دکترم مشکل خاصی پیدا نکرد. چون مشکل خاصی که مشخصی باشه ندارم نه من نه همسرم.

اولین بارم هست هنوز نمیدونم چند تا جنین تشکیل شده.گفتن فردا صبح قبلش خبر میدن. دکترم مشکل خاصی پید ...

عزیزم به نظرم به حرف دکترت گوش بده اون بهتر میدونه.امیدوارم هرچی صلاحته همون بشه