2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 183325 بازدید | 3897 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان من دیروز پانزدهم انتقال آزمایش دادم منفی شد احتمال هست دیر تشکیل شده باشه که منفی شده یا ...

سلام بهارجان ، من انتقال قبلم روز ۱۵ که رفتم و منفی شد دکتر گفت داروهاتو قطع کن 

سلام بهارجان ، من انتقال قبلم روز ۱۵ که رفتم و منفی شد دکتر گفت داروهاتو قطع کن 

منم خودم قطع کردم خیلی امیدوار بودم این بار مثبت بشه ولی خوب حتما قسمت نبوده  

بیشتر از این ناراحتم که این انتقالم رو همه در جریان بودن الان موندم چه جوابی بدم از همه چی خسته شدم نمی‌دونم خدا کی میخواد جوابمو بده   

منم خودم قطع کردم خیلی امیدوار بودم این بار مثبت بشه ولی خوب حتما قسمت نبوده     بیشتر از ...

میفهمم عزیزم منم خیلی حالم بد بود ولی حتما قسمتمون نبوده هنوز سعی کن روحیتو نبازی و با روحیه خوب ادامه بدی

سلام دوستان.یه سوال داشتم خانومایی که خراش رحم انجام دادن ازتون نمونه هم گرفتن بفرستن پاتولوژی؟لطفا ...

سلام عزیزم خوبی نه برامنو به پاتولوژی نفرستاد براکسایی که سقط دارن یا مشکل دارن می‌فرستم فک کنم

سلام عزیزم خوبی نه برامنو به پاتولوژی نفرستاد براکسایی که سقط دارن یا مشکل دارن می‌فرستم فک کنم

ممنونم عزیزم خودت خوبی نی نی کوچولو درچه حاله؟من سه شنبه هیسترو شدم از کمر بیحس کردن آخر کار پرسیدم از دستیارای دکتر خراش دادن گفتن آره و دوتا نمونه هم گرفتن واسه پاتولوژی برگه شو دادن بهم خرداد ماه جواب میدن

سلام دوستان.یه سوال داشتم خانومایی که خراش رحم انجام دادن ازتون نمونه هم گرفتن بفرستن پاتولوژی؟لطفا ...

سلام بستگی داره هیسترو تشخیصی شده باشی یا فقط خراش ، برای من هیسترو تشخیصی و خراش باهم بود که نمونه فرستادن پاتولوژی

خدایا راه سختش با ما ، معجزه و اجابت دعاهامون با خودت🥺♥️
خیلی نگرانم اصلا نمیدونم چیکارکردن.ازدیروز سر وگردنم وحشتناک درد میکنه اصلا نمیتونم سرمو از رو بالش ...

احتمالا بخاطر بیهوشی باشه مگه برای بعد عمل دارو بهت ندادن؟

خدایا راه سختش با ما ، معجزه و اجابت دعاهامون با خودت🥺♥️
سلام بستگی داره هیسترو تشخیصی شده باشی یا فقط خراش ، برای من هیسترو تشخیصی و خراش باهم بود که نمونه ...

پس مال منم تشخیصی بوده حتما.میگم خب من ماه بعدمیخوام انتقال بدم ولی جواب پاتولوژی تقریبا۳ماه دیگه میادمشکلی پیش نمیاد؟ببخشید خیلی سوال میپرسم دکترم تابعد عید نیست منم همش تو فکرم.