سلام به همگی من امروز روز هفتم انتقال جنینم هست.هر کس انتقال داده توی این مدت بیاد کنار هم باشیم و این دوران را با هم بگذرونیم و انشاءالله همگی جواب بگیریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام عزیزم خوبی نه برامنو به پاتولوژی نفرستاد براکسایی که سقط دارن یا مشکل دارن میفرستم فک کنم
ممنونم عزیزم خودت خوبی نی نی کوچولو درچه حاله؟من سه شنبه هیسترو شدم از کمر بیحس کردن آخر کار پرسیدم از دستیارای دکتر خراش دادن گفتن آره و دوتا نمونه هم گرفتن واسه پاتولوژی برگه شو دادن بهم خرداد ماه جواب میدن
سلام بستگی داره هیسترو تشخیصی شده باشی یا فقط خراش ، برای من هیسترو تشخیصی و خراش باهم بود که نمونه ...
پس مال منم تشخیصی بوده حتما.میگم خب من ماه بعدمیخوام انتقال بدم ولی جواب پاتولوژی تقریبا۳ماه دیگه میادمشکلی پیش نمیاد؟ببخشید خیلی سوال میپرسم دکترم تابعد عید نیست منم همش تو فکرم.