سلام به همگی من امروز روز هفتم انتقال جنینم هست.هر کس انتقال داده توی این مدت بیاد کنار هم باشیم و این دوران را با هم بگذرونیم و انشاءالله همگی جواب بگیریم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام به همگي، براي همتون بهترين نتيجه رو آرزو ميكنم. من ماه آينده انتقال دارم ولي دكترم فقط قرص استر ...
من از روزی دوتا شروع شد و بعدش زیاد کرد .منم فقط با استرادیول ضخامت رحمم بالای ۸شد
هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمیدهد مگر آنکه پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
عزیزم مبارک باشه .همش تو نظرم بودی .سونو نرفتی هنوز؟
هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمیدهد مگر آنکه پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
[QUOTE=327441577]من از روزی دوتا شروع شد و بعدش زیاد کرد .منم فقط با استرادیول ضخامت رحمم بالای ۸شد[/QUOT
من ديروز سونو دادم، روز پنج پريود، ضخامت اندومتر ٦ ميلي بود، فعلا هيچ دارويي مصرف نميكنم. اگر استراديول شروع كنم ضخامت خيلي زياد نميشه كه كنسل بشه انتقالم؟ من نگرانم اين همه راه بيام و كنسل كنن.
[QUOTE=327441577]من از روزی دوتا شروع شد و بعدش زیاد کرد .منم فقط با استرادیول ضخامت رحمم بالای ۸شد[ ...
نه عزیزم ضخامت که هرچی بیشتر باشه بهتر..بعدم به ضخامت موردنظر برسه کنسل نمیشه میگه بیا انتقال بدم
بسلامتی .من سونو رفتم دوقلو بود یکی قلبش تشکیل نشده بود گفت احتمالا تا دوهفته دیگه تشکیل شه.
برای کوچولوی منم دعا کنید
سلام خانم ها الهی همگی ب سلامت باردار بشید و کوچولوهاتون بغلتون بگیرید.
منم در سیکل انتقالم
الان ال دی میخورم ب خاطر کیست ک امید خدا این هفته برم دکتر
از الان باید چیزی بخورم ؟
خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️