2777
2789
عنوان

انتقال جنین های ۱۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 182763 بازدید | 3894 پست
عزیزم سعی کن استراحت مطلق داشته باشی اصلا خم و راست نشو و زیاد نشین و حتما از دستشویی فرنگی استفاده ...

شمام انتقال دادی؟

برام خیلی دعا کن 

رعایت میکنم

به زودی منم مامان میشم😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بهار جان عزیزم خوبی ؟ گل پسرت خوبه؟ منو یادت میاد؟ اردیبهشت پارسال با هم انتقال دادیم مثبت شدم ولی نموند.

سه بار دیگه بعد اون هم انتقال دادم دیگه نشد که نشد.

۶تیر دو تا جنین آخرمو با prp و سرم ivig که ایمونولوژیست برام تجویز کرد و ۴ روز قبلش  تزریق کردم و انتقال دادم برای بار پنجم و الان ده روز میگذره. البته دکتر گفته بود یک هفته قبلش بزن ولی تا کاراشو کردم طول کشید چون دکتر زنانم اصلا در جریان نبود یه کم ناهماهنگی پیش اومد.

الان یادم افتاد انتقال آخرت سرم داشتی اومدم بپرسم یادت میاد چطور بود علائمت؟ من تو انتقالای منفی کلی سینه درد داشتم، پام یخ میشد، انقباضات رحم رو حس می کردم، گرفتگی عضلات و...  لااقل حس می کردم هورمونا دارن عمل می کنن تو بدنم، ولی الان هیچی ینی حتی یه سر سوزن علائم ندارم. حتی یبوست هم که از چند روز به انتقال داشتم دیگه ندارم... و این خیلی برام عجیبه و نگرانم کرده... ینی بازم منفی میشه... ☹️💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بهار جان عزیزم خوبی ؟ گل پسرت خوبه؟ منو یادت میاد؟ اردیبهشت پارسال با هم انتقال دادیم مثبت شدم ...

سلام نسا جان.من زمستون که خاطرات دو هفته انتقال مینوشتی رو می‌خوندم و کلی هم برات ناراحت شدم .خودمم انتقال دادم سقط شد زمستون..‌.ی زحمت بکش برو قرآن بردار این روایت از امام رضا هست .باز کن قرآن ۱۰۰ آیه تصادفی بخون و هدیه کن ب امام رضا و از امام رضا بخواه.حتما این کار رو انجام بده.دلم برات روشنه

سلام نسا جان.من زمستون که خاطرات دو هفته انتقال مینوشتی رو می‌خوندم و کلی هم برات ناراحت شدم .خودمم ...

سلام عزیزم. وای عجب روزای تلخی بود.🥲 متاسفم که سقط شد دلیلش چی بود؟ ان شاالله به زودی جاش پر بشه🤲

حتما انجام میدم عزیزم ممنونم که گفتی‌.❣️

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام بهار جان عزیزم خوبی ؟ گل پسرت خوبه؟ منو یادت میاد؟ اردیبهشت پارسال با هم انتقال دادیم مثبت شدم ...

عزیز دلم اتفاقا چند روز پیش خیلی تو فکرم بودی.انشاءالله با خبر مثبت میای.نگران دیر و زود شدن سرمت نباش.به منم گفت چند روز زودتر بزن سه تا باهم.بعد منم دیر شد.تازه درست متوجه نشده بودم و فقط یه دونه زدم .بعد انتقال فهمیدم باید سه تا با هم میزدم منم دو روز بعد انتقال دوتای بعدی رو زدم. منم این سری آخر هیچ علامتی نداشتم.هیچی.حتی سینه هام هم درد نیومد.میگفتم نگرفته ولی خدا رو شکر که پسرم الان بغلمه.

از ته دل آرزو میکنم مثبت بشی و خوش حالم کنی.

عزیز دلم اتفاقا چند روز پیش خیلی تو فکرم بودی.انشاءالله با خبر مثبت میای.نگران دیر و زود شدن سرمت نب ...

قربونت عزیزم خدا حفظ کنه گل پسرتو موفقیت و خوشبختی شو ببینی ایشالا.🤲🥰

راستش خیلی ناامیدم با گریه دارم برات مینویسم. فقط دعام کن. خسته شدم. ایشالا خدا خودش رحمش بیاد و کم‌کمکم کنه. 

عزیزم شما هر بار چند جنین با چه کیفیتی انتقال دادی؟

به زودی منم مامان میشم😍

من9جنین داشتم سه روزه8سلولی با گریدa..b 

روز انتقال که رفتم8تاش از بین رفتن😭😭😭

ویدونه که انتقال دادن هم گفتن کیفیت خیلی خوبی نداره 

دارم میمیرم از غصه😭😭

خدا به حرمت این ماه عزای امام حسین ع به ما هم رحم کنه همون یدونه برامون بمونه حداقل😭😭 

خدایا قسمت میدم به 6ماهه ی کربلا 

همه ی منتظرا رو کمک کن

به زودی منم مامان میشم😍
عزیزم شما هر بار چند جنین با چه کیفیتی انتقال دادی؟

۵ بار انتقال دادم در مجموع.

بار اول دو تا بود یکی کامپکت و یکی گرید b ۷ سلولی مثبت شد و توی ۷هفته و ۳روز سقط شد.

بار دوم سه تا بود که اونا هم کامپکت ینی ۴ روزه بودن  منفی شد

بار سوم دو تا بود که بلاست کردن برام و قبلش خراش رحم انجام دادم آمپول چسب جنین هم دادن  که بازم نشد

بار چهارم هم بلاست شدن و متاسفانه بازن منفی

بار پنجم که الان باشه ۴ روزه برام انتقال دادن کامپکت بودن و خودشون گفتن کیفیتش خوبه دیگه نمی دونم..منتظر نتیجه ام... آزمایش ایمنی هم دادم و برام سرم ivig تجویز کردن که ۴ روز قبل انتقال تزریق کردم و قبلش از دکترم خواستم برام prp انجام بده.

در کل همیشه هم شرایط رحم عالی بوده و هم جنین ها.

۵ بار انتقال دادم در مجموع.بار اول دو تا بود یکی کامپکت و یکی گرید b ۷ سلولی مثبت شد و توی ۷هفته و ۳ ...

به حق این روزای عزیز اینبار امیدت ناامیدت نشه🤲

به زودی منم مامان میشم😍