سلام به همگی من امروز روز هفتم انتقال جنینم هست.هر کس انتقال داده توی این مدت بیاد کنار هم باشیم و این دوران را با هم بگذرونیم و انشاءالله همگی جواب بگیریم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام عزیزم خوبی میگم دکتر برا من سونو داخلی نوشته ضرر نداره میترسم برم.
عزیزم منم وقتی ۶ هفته بودم داخلی فرستاد.اصلا هفته ۵ و ۶ ساک و قلب با داخلی مشخص میشه.داخل سایت هام نوشته شده.الانم باز من ۸ هفته بازم سونو داخلی دارم.
خود دکترم انجام میده مگه دکترتت خودش انجام نمیده؟
هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمیدهد مگر آنکه پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
بچه ها اگه يه كوچولو غذايي بخوريم كه توش زعفرون داشته باشه خطرناكه؟؟
نه اینکه تو فکرت مشغول کردی بدتره.
یک چیز سرد بخور مثلا فرنی
هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمیدهد مگر آنکه پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
خوب دکترخوب پیدا کن .بعدشم اونقد که فکر میکنی ترسناک نیست همشم دو دقیقه اس .اصلا سونوهام ضرر نداره اون حرفای قدیمی هاس.