سلام به همگی من امروز روز هفتم انتقال جنینم هست.هر کس انتقال داده توی این مدت بیاد کنار هم باشیم و این دوران را با هم بگذرونیم و انشاءالله همگی جواب بگیریم
سلام دوستای عزیز... مامانی خوشگل آینده.. انشالله هممون این حس قشنگو تجربه کنیم... سه روزه دارم از اول همه نظراتتونو خوندم و با مثبت شدناتون کلی شاد شدم و با منفی شدناتون دلم گرفت ولی اراده هاتونو دوس دارم... منم امروز روز نهم انتقالم هست.. دردای پریودی و ترشح داشتم تا امروز.. روز دوم یه لک قهوه ای دیدم.. درد سینه ندارم.. گر گرفتگیم چن روز داشتم.. اولین انتقالمه... خدا خودش به هممون کمک کنه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم سه تا فرش انتقال دادم.. 16 تخمک داشتم.. که هشت تا جنین شد... سه تارو انتقال دادم... پنج تا فریز شد... البته من با رحمی که دوتا پولیپ و دوتا میوم دارم انتقال دادم. ولی امیدم به معجزه خداست.
دوستانی که مثبت شدید ؟ خوبید؟ من که دارم میمیرم از سوزش معده .😭😭 از زیادیه داروهامه
شما چقد دارو پروستروژن مصرف میکنید .؟
هیچ رویدادی در دنیای بیرون رخ نمیدهد مگر آنکه پیش از آن در دنیا ذهن رخ داده باشد. برای این که دنیایی زیبا برای خود بیافرینید نخست باید ذهن خود را زیبا کنید.
[QUOTE=326706783]چی شده عزیزم[/QU من روز14 انتقال هستم ولی ببخشیدا اسهال گرفتم و سردرد شدید دارم بن ...
عزیزم توی یه تاپیک دیگه یه خانمی که مثبت شده بود بار اول و اتفاقا ۲ قلو دار شده بود روزهای آخر سردرد داشت. انشاله که برای شما هم همین طوره و شنبه خبر خوش بدی
سلام مامان عزیز خوش اومدی انشاله که علائمت برای بارداریه و شما هم هفته آینده خبرهای خوب بیاری. خان ...
انشالله عزیزم.. مطمئن یم اخرش هممون به مقصد میرسیم شاید بعضیا راحتتر.. بعضیا مسیرشون پر پیچ و خم تر باشه.. ولی خدا هیچ حسیو الکی تو دل آدما نمیزاره... همموم مامان میشم.. دیر و زود داره.. سوخت و سوز نداره