2777
2789

بیاین بگین خیلی میترسم اگه خودتون رفتین یا اقوام مرفته

چطوریه؟ 

بعد بیهوش میکنن یعنی درد رو نمیفهمیم؟

خونم میاد وقتی لوله وارد دهان میشه؟

خطری که نداره اگه بدنم ضعیف باشه؟

تیکر بارداری نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بیهوش نمیکنن ..من مطب رفتم  داخل دهان قسمت گلو رو اسپری بی حسی میزنن و لوله رو رد میکنن

نفس تنگی و حالت تهوع و درد و اینا نداشتین 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹
نفس تنگی و حالت تهوع و درد و اینا نداشتین 

نفس تنگی نه ولی حالت تهوع همون لحظه که لوله رو رد میکنه در حد دو یا سه ثانیه ..ولی بعد از آندوسکوپی که بی حسی از بین میره یه حسی مثل گلو درد داره که بعد از یک روز از بین میره 

سینگل به گوری تا ابد 
بیهوش نمیکنن ..من مطب رفتم  داخل دهان قسمت گلو رو اسپری بی حسی میزنن و لوله رو رد میکنن

چند سالتوته؟

چقدر طول کشید؟

یعنی بیهوشی و اینا نداشت اذیت نشدین درد نداشتین

تیکر بارداری نیست

من انجام دادم هیچی نفهمیدم بیهدش بودم 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
چند سالتوته؟ چقدر طول کشید؟ یعنی بیهوشی و اینا نداشت اذیت نشدین درد نداشتین

سه سال پیش بود ..با حاضر شدن  و تعویض لباس تقریبا نیم ساعت ...تا جایی که من میدونم بیهوشی نداره چون اصلا لازم نیست..درد فقط درد گلو اونم بعد از تموم شدن آندوسکوپی 

سینگل به گوری تا ابد 

امروز قرار بود پسر عموم پدربزرگمپدربزرگموببرن اندوشکوپی😐

خبر ندارم ازش خوب شد یادم انداختی یه زنگ بزنم

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

منم چندسال پیش انجام دادم هم دکتر هم یه دختره اونجا بود حلالشون نمیکنم بدون بیهوشی و بیحسی لوله رو وارد حلقم کردن ولی بازم قابل تحمل بود. الانم خیلی پیشرفته تر شده درد زیاد حس نمیکنی

یه جوراب قشنگ و شلوار راحت میپوشی چون باید کفشاتو دربیاری

ریلکس میکنی ناشتاییو رعایت میکنی

یه تزریقی رو دست که دردم نداره زیاد چشماتو میبندی 

بعد دراز میکشی رو تخت

کم کم بیهوش میشی و میبرن تختو اتاق آندو

اگه اونجا بیهوش نشده باشی یه بخار خواب آور وارد بینیت میکنن و هیچی دیگه نمیفهمی یهو میبینی رو صندلی نشستی و یادت نمیاد چطور و کی اوردت

2810