دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مشکل پسر من وقتی کوچیکبود اگربمنگوش میدی منپسرمبدتربود شرایطش خیلی بدتر یکم رازیانه بجوشون با ی تیکه نبات خوب بجوشون چندینبار از صافی ردش کن و بریز تو سرنگ و ۱ سی سی دو سی سی بهش بده و روغن سیاه دانه بگیر بزن در مقعدش و ماساژ بده
خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار تویی /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی
عزیزم پسر اول منم گاهی اوقات تا دوهفته دفع نداشت ومن ی جا خوندم اگه تا۲۰روزهم دفع نداشته باشه طبیعیه،ولی خب مثل پسر شما سفت نبود مدفوعش، شما میتونی با قطره چکون یه مقدار روغن زیتون داخل مقعدش بریزین،پاهاشو بالا بگیرین و بااحتیاط اینکارو انجام بدین،هرچند روز اینکارو انجام بدین باعث میشه مدفوعش نرم بشه و دفعش راحت تر بشه
بیایید یه کار کوچک برای فرج مولا بکنیم بعد از هر نماز ۱۰ باراَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج بخوانیم..صلوات خاصه حضرت زهرا،،،اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک.بارپروردگارا؛ درود فرست بر فاطمه و پدر بزرگوارش و همسر گرامیاش و فرزندان عزیزش (و آن رازی که در وجود او به ودیعه نهادی)، به تعداد آنچه دانش تو بر آن احاطه دارد..................هرگز به مقصد نمیرسید،مگر آنکه همهی راه را با همه احتمالاتش یکبار<حس>کرده باشید:)
شیر خشکش رو همیشه یک نفر درست کنه تغییر دما یا غلظت شیر باعث یبوست یا اسهال میشه حتما آب باید کامل بجوشه درست کردن شیر خشک با آب خیلی داغ باعث یبوست میشه آب حتما باید ولرم باشه بعد شیر خشک بریزی برای درمان یبوست معمولا شیر خشک رو رقیق تر ویکم سردتر از همیشه درست میکنن هیچ چیز دیگه ای بجز شیر خشک و قطره های تقویتی بهش نده روزی یکی دو قاشق مربا خوری آب جوشیده سرد شده بهش بده گرمای خونه رو متعادل نگهدار
تجربه من در مورد یبوست دخترم..دوماهه بود یبوست شدید داشت هر دارویی که بود استفاده کردم. از شربت لاکتولوز شربت نی نی لاکس رو غن زیتون اما هیچ کدوم فایده نداشت. تا اینکه خدا کمکم کرد و از داروی گیاهی که از عطاری گرفتم کار ساز شد و بچم تونست دفع راحت کنه.. فلوس ترنجبین و روغن شیر بادوم رو باهم دم کردم و بهشون دادم و معجزه شد..