سلام سخته تنهایی خداقوتت بده ومیده
اتفاقا زیر منت کسی نرو
من بدون کمک کسی پسرمو تنها بزرگ کردم
داداشم دوقلو داشت دختروپسر الان دانشجو هستند خودش و ماها و خواهرزناش ومادرزنش کمک کردند خیلی سخته درکت میکنم
بدعادت و بغلی شدند بذار روپات پتو بپیچ دورشون گرم بشند و پستونک بده وپاهاتو تکون بده خواب عمیق برند و بلندشو به خودت و زندگیت برس
مولتی ویتامین زیاد بخور
غذا دووعده درست کن
تامیخوابند باهاشون بخواب سردرد نشی
عروسمون اینطوری دوقلو دختر وپسرشو خواب میکرد منم همین بودم برای پسرم رو پاهامون نه گهواره وننو
ببین تو نت دیدم گهواره برقی ها خوبند اگر کسی داره قرض بگیر
صدای سشواروجارو برقی بعضی بچه ها روخواب میکنه
بالاسرشون قران بذار باصداش ارامش بگیرند بخوابند نوه دایی های همسرم همین مدلی اند خانواده مذهبی هستند
۱۳ سال پیش تو مفاتیح دیدم اسامی اصحاب کهف و اسم سگ اصحاب کهف رو بنویس بذار زیر سر بچه هات راحت میخوابند
شب اول گذاشتم زیر سر پسرم معجزه شد همسرم میگفت چرا دیگه گریه نمیکنه همه ی اقوام شوهرم انجام دادند و ازم تشکر کردند چون همسرم شبا خسته بود ازکار و نمیتونست تاصبح صدای نوزاد تحمل کنه تازه دلدرد زیاد و رفلاکس نداشت پسرم ونسبت به بچه های فامیل ارام بود هنوزم هست
بهشون چهارقل وایه الکرسی فوت کن
قران بذار تو محل خوابشون صدقه هرروز بده براشون
دمر بنداز رو دستت کمرشون رو ماساژ بده
شکمشون رو ماساژ بده باروغن بنفشه
باورت میشه من به نوزادم بدوتولد خاکشیر و بارهنگ دادم هم خودمهم مادرم دلدردش خوب شد اصلا به دکتر هم نگفتم
شیرش میدادم بعد اب جوشیده سرد شده و بادگلو میزد دل درد نمیشد بازم به دکتر نگفتم اصلا هم ضررنداشت براش اینا
هنوزم ۱۳ ساله است دل درد داره عرق نعنا میدم بهش نه داروی شیمیایی کلا طرفدار طب سنتی هستم ونتیجه دیدم ازش