2777
2789
عنوان

😔😔😔انقدر تنهایی بغلشون کردم بازوم درد گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1580 بازدید | 96 پست
💕💕💕💕

این پولی ک بیت رهبری میده رو نگرفتین؟

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
ان شاءالله حضرت زهرا سلام الله علیها کمکت کنه سعی کن وقتی میخوابن بخوابی غذا رو زیاد درست کن واسه چ ...

مرسی عزیزم ❤️

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم کلی دکتر بردم کلی دارو دادن ولی فایده نداره  شیر خشکی هستن  اره اتفاقا دارم ب ...

یه دونه هل رو باز کن دونه های داخلش ۴ یا ۵ دونشو قشنگ بکوب بعد با کمی آب و یه کم نبات سفید بزار قشنگ بجوشه تا آبش نصف بشه بعد با قطره چکون دوسه میل بده بهش  روزی سه چهار بار  بعد از چند روز نفخ و کولیکش آروم میشه. برای رفلاکس هم پودر امپرازول از داروخانه بگیر بهشون بده آخرین و البته بهترین درمان رفلاکس امپرازوله پسر منم همین مشکلاتو داشت تا سه ماه شبو روز گریه کرد کلی دکتر و متخصص و دارو نتیجه نداد آخرش با این دو مورد کامل خوب شد 

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خدا کمک ویژه اش رو نصیبت کنه به زودی انشالله  که مطمئنا الانم همینطوره  واقعا داری ایثار ...

مرسی مهربون 💖🙏

یه دونه هل رو باز کن دونه های داخلش ۴ یا ۵ دونشو قشنگ بکوب بعد با کمی آب و یه کم نبات سفید بزار قشنگ ...

مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم 😘

سلام سخته تنهایی خداقوتت بده  ومیده

اتفاقا زیر منت کسی نرو 

من بدون کمک کسی پسرمو تنها بزرگ کردم

داداشم دوقلو داشت دختروپسر الان دانشجو هستند خودش و ماها و خواهرزناش ومادرزنش کمک کردند خیلی سخته درکت میکنم 

بدعادت و بغلی شدند بذار روپات پتو بپیچ دورشون گرم بشند و پستونک بده و‌پاهاتو تکون بده خواب عمیق برند و بلندشو  به خودت و زندگیت برس

مولتی ویتامین زیاد بخور

غذا دووعده درست کن

تامیخوابند باهاشون بخواب سردرد نشی

عروسمون اینطوری دوقلو دختر وپسرشو خواب میکرد منم همین بودم برای پسرم رو پاهامون نه گهواره وننو

ببین تو نت دیدم گهواره برقی ها خوبند اگر کسی داره قرض بگیر

صدای سشوارو‌جارو برقی بعضی بچه ها روخواب میکنه

بالاسرشون قران بذار باصداش ارامش بگیرند بخوابند نوه دایی های همسرم همین مدلی اند خانواده مذهبی هستند

۱۳ سال پیش تو مفاتیح دیدم اسامی اصحاب کهف و اسم سگ اصحاب کهف رو بنویس بذار زیر سر بچه هات راحت میخوابند

شب اول گذاشتم زیر سر پسرم معجزه شد همسرم میگفت چرا دیگه گریه نمیکنه همه ی اقوام شوهرم انجام دادند و ازم تشکر کردند چون همسرم شبا خسته بود ازکار و نمیتونست تاصبح صدای نوزاد تحمل کنه تازه دلدرد زیاد  و رفلاکس نداشت پسرم ونسبت به بچه های فامیل ارام بود هنوزم هست

بهشون چهارقل وایه الکرسی فوت کن

قران بذار تو محل خوابشون صدقه هرروز بده براشون

دمر بنداز رو دستت کمرشون رو ماساژ بده

شکمشون رو ماساژ بده باروغن بنفشه

باورت میشه من به نوزادم بدو‌تولد خاکشیر و بارهنگ  دادم هم خودم‌هم مادرم دلدردش خوب شد اصلا به دکتر هم نگفتم 

شیرش میدادم بعد اب جوشیده سرد شده و بادگلو میزد دل درد نمیشد بازم به دکتر نگفتم اصلا هم ضررنداشت براش اینا

هنوزم ۱۳ ساله است دل درد داره عرق نعنا میدم بهش نه داروی شیمیایی کلا طرفدار طب سنتی هستم ونتیجه دیدم ازش

نه چجوریه

اینستا داری؟ ی پیج بهت بدم اونجا کامل توضیح داده

خدایا مواظب بچه هام باش       کار تایپ و گلدوزی انجام میدم.کار با خمیر گل چینی هم انجام میدم. مگنت و سرکلیدی و سر مدادی و پیکسل و ... درست میکنم. پیج اینستاگرام: saraye_miniatory. غرفه باسلام: سرای مینیاتوری. 
سلام سخته تنهایی خداقوتت بده  ومیده اتفاقا زیر منت کسی نرو  من بدون کمک کسی پسرمو تنها ب ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم 🙏💖

اره عزیزم 

mommy _twins_22

تو ی هایلایتش همه چیو کامل توضیح داده ان‌شاءالله ک ب شما هم بدن

مامان من از الان ک نی نیم ب دنیا نیومده همش قربون صدقه اش میره حتی بهم میگه بچه دومتو برا من بیار ک تنهام پیش خودم باشه 

مامانت چرا درکت نمیکنه🥺 کاش خواهرم بودی میومدم کمکت قشنگم 

ان شاالله زود این روزا بگذره ب روزای قشنگ کنار دوقلوهات برسی 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
2810