2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا بهم دست نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3589 بازدید | 74 پست
بیایید بگم بهتون، اینجا نمیشه  بعضی حرفها رو زد

کجا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا سرد مزاجی ریشه یابی نیاز نیست دارو درمانی باید کرد که اونم اکثر مردای سرد مزاج خودشون رو گرم مید ...

همینوبگو ازمردجماعت پست ترندیدم یکیش شوخرخودم سالهاست بخاطر اعتیادش ناتوانی داره دائم بامن درگیره ،درکمال وقاحت وپررویی یه جوری جلوه میده ک من مقصرم و ادعاش میشه تونمیتونی فلانی چندبارم گفته برم زن صیقه کنم فلان کنم

گلم تااخرعمرکه نمیشه مشاوره رفت ،منم داستان زندگیم مثه خیلیا یه کتابه ،منم مشاوره زیادرفتم وراضی هم ...

قبول دارم حرفتون رو،واسه همینه میگم خدمتتون که باید ریشه یابی بشه،اینا درمانهای سطحی هستن و گذرا

بخاطر کارش اینطوری شده؟ تو بهش نزدیک شد

ککارش هم خیلی سخته...قبلن بامادرش زندگی میکردیم وباهام سرد رفتار میکرد الان که مستقل شدیم میگه کارم سخته بهم چیزی نگو حوصلتو ندارم...

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
باهاش حرف بزن  یه روز خلوت  بگو دلم برای صدات و حرف زدن ت تنگ شده  می دونم خیلی کا ...

خیلی از این حرفا بهش زدم ولی چه فایده...

همینوبگو ازمردجماعت پست ترندیدم یکیش شوخرخودم سالهاست بخاطر اعتیادش ناتوانی داره دائم بامن درگیره ،د ...

اره دقیقا گل گفتی هربار در مورد سردی میحرفم میگه تو سردی باعث شدی منم سرد شم و گاها میگه تو گرمی و زیادی خواه همین رواله خودش رو گرم‌ترین میدونن درحالیکه بالعکس هست از مرد جماعت خیری به آدم نمیرسه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شوهرا دیگه دست بزنشون خراب شده تو عقد و نامزدی ادعای عمو جانی میکنن بعد ازدواج دختر عمه میشن

بعضی موقع ها احساس میکنم مردونگی نداره 

بعضی موقع ها احساس میکنم مردونگی نداره 

آره دا چکار کنی شوهر منم اونطور هست کار رو بهانه میکنه گاها بخودم شک میکنم شاید نمی‌پسنده منو ولی خداشاهده هم ازش سنم کوچکه و قد و قیافه و اندام و .... عالیه میگم بره گم شه‌ از سرشم زیاد هستم اعتماد بنفس منو گرفته اونروز گفتم خانم فلانی بگیر بخاب 

ففقط به فکر کارشه وخواب وغذا ...اصلا انگار تمایل جنسی نداره

یچیز بگم خواهر جان من طرف میشناسم خانمش میگه تو معدن کار میکنه اونم هرروز ۱۴ ساعت بیشتر ولی هرروز هرروز دارن میگه شوهرم میگه اتفاقا با این کار خستگیم میره به گوشم فرو نمیره کار بی میل میکنه

حقیقتا چرا این مدل تاپیکا انقدر زیادن؟  مردا کلی هزینه میکنن عروسی میگیرن مهریه میبرن با کلی د ...

تتازه جاشو هم میخواست ازم جدا کنه من با تهدید برگردوندمش

ففقط به فکر کارشه وخواب وغذا ...اصلا انگار تمایل جنسی نداره

خوب اینها که علت نیست 

هر مشکلی چند تا ریشه دارن 

خوب یکی ش که کامل مشخصه خستگی 

خوب تمایل جنسی دارن باشه ،فرض رو میذاریم که موقت هست 

بگو من ازت این انتظار رو ندارم 

اما چند تا قانون ساده دوست دارم داشته باشیم که نشون بده همسریم 

وقتی داره می‌ره همدیگر رو بوس کنید و بغل 

میاد همدیگر رو چند دقیقه بغل کنید 

تو بغل هم آرامش را پیدا کنید 

دست های همدیگر را بگیرید 

با به هم نگاه های با محبت داشته باشید