2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا بهم دست نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3592 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چیکارکنه ادم گاهی دلش به ترکیدن میرسه منم همینم 

ببرش مشاوره 

من اینقدر داشتم مورد های به مراتب بدتر از این 

که بوده زن وشوهر ۲سال بوده از ازدواجشون می‌گذشته، ولی خانم هنوز همبستر نشده بود با شوهر

که الان خدا رو شکر بچه هم دارن 

باید ریشه یابی بشن

هیچ موردی نیست که دلیلی نداشته باشه 

حقیقتا چرا این مدل تاپیکه انقدر زیادن؟  مردا کلی هزینه میکنن عروسی میگیرن مهریه میبرن با کلی د ...

استدلالشون میدونی چیه ماخانواده میخوایم.بچه میخوایم نمیگن پس زن بنده خداچی.اگه به درامد وکاره تومجردی چرا کارکن نبودین که الان سرتون شلوغه.چرعزن گرفتین میرفتین صیغه میکردین والا که زن طفلک اسیرنکنین تواین زندگی هاتون که الان کارکن شدین 

ببرش مشاوره  من اینقدر داشتم مورد های به مراتب بدتر از این  که بوده زن وشوهر ۲سال بوده ا ...

برا سرد مزاجی ریشه یابی نیاز نیست دارو درمانی باید کرد که اونم اکثر مردای سرد مزاج خودشون رو گرم میدونن تمام

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بخاطر خستگی اوضاع اینه یا کلا رابطه سرد شده؟

ققبلن یکم بهتر بود الان با این کارش اینجوریه هر وقت هم میرم سمتش میگه خستم با دادو بیداد پسم میزنه

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

عزیزم همسرتون خسته ی کاره شما که توخونه حوصله تون سرمیره بیشتر به خودتون برسید موقع که نزدیکه امدنشه به خودت برس لباس قشنگ بپوش ارایش کن خونه رو خوش بو کن هر روز یه دیزاین برا غذا انتخاب کن بلد نیستی سرچ کن توگوگل بزار بیات خونه تو رو ببینه خستگیش در بره بعد ببین خودتم اخرش دلت براش میسوزه میگی برو بخواب دیگه صبح سرکاری😂😅

من پانزده ساله که متاهلم وتجربه کردم این چیزارو حالا هرشب نه چند شب در هفته این کارارو بکن فقط زود تریپ افسردگی نگیر که واقعا مثل سمه که به زندگیت تزریق میکنی پاشو عزیزم زندگیت رو بساز

منم دوهفته س باشوهرم سرسنگینم عوضی اشغال ادعامیکرد موادوترک کرده یه شب نمیدونم چ گهی خورده بود تادم مرگ رفت که ای کاش رفته بود،منم ازون روز جلوچشمم عین یه حیوون کثیف میمونه ،ازقبلشم دلم ازش سیاه بود ،الان دلم بحال خودم میسوزه گاهی خودمو بایه مردواقعی تصورمیکنم  ۲۰ ساله خونه دارم یبار درست حسابی طعم ومزه عشقونچشیدم خاکتوسرمن بااین بخت سیاهم گرفتاریه مفنگی اشغال شدم 

اونم درمان داره،مگه در موارد حاد ،نیاز به دارو باشه 

خب یکی شوهر من سرده میگم بریم دکتر بمن میگه حرف دهنتو بفهم تو سردی یا تو گرمی و زیادی میخای نمیدونم به هرطریق متوسل شدم نیومد دکتر 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ببرش مشاوره  من اینقدر داشتم مورد های به مراتب بدتر از این  که بوده زن وشوهر ۲سال بوده ا ...

گلم تااخرعمرکه نمیشه مشاوره رفت ،منم داستان زندگیم مثه خیلیا یه کتابه ،منم مشاوره زیادرفتم وراضی هم بودم ،ولی بمحض قط شدن دوباره همون اش وهمون کاسه اخه زندگی بایه معتاد درست شدنش محاله 

بازشوهرمن که اگه بخودش باشه ماهی یبار باهمیم.بازادعای زن دمم میکنه پرو.که زن دوم بگیرم بهت کمک کنه یکی نیس بگه.تواگه گرمی تایه ماه چرا رابطه نداری.که حرف زن دومم داری به شوخی 

2810