2777
2789
سلام دینا جون می شه اطلاعاتی که از مربی زبان نیتیو بدست أوردی رو برام بفرستی منم میخوام دخترمو بزارم کلاس پیش یه مربی عالی از اونجاییکه هلیا توی مهد دو زبانه خیلی خوب باهاش زبان کار شده نمی خوام حالا که می خواد بره پیش دبستان یهو استپ شه ممنونم
سلام دینا جون می شه اطلاعاتی که از مربی زبان نیتیو بدست أوردی رو برام بفرستی منم میخوام دخترمو بزارم کلاس پیش یه مربی عالی از اونجاییکه هلیا توی مهد دو زبانه خیلی خوب باهاش زبان کار شده نمی خوام حالا که می خواد بره پیش دبستان یهو استپ شه ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیزم

سری هم به شهر معما بزنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=254020&PageNumber=1

شهر شهر فرنگه.............شهر معماهای قشنگه...........شهر بچه های زبر و زرنگه!

هر کدوم رو حل کردید اگه دوست داشتید جوابشو برام ایمیل کنید!

سلام دوستان عزیزم
من دبستان های منطقه 3 چند تاییش رو بررسی کردم
به نظر منم والعصر جردن اصلا خوب نیست هم کادرش و هم فضای دبستان درسته شیک و تمیزه ولی شبیه مدرسه نیست
پند تو شیخ بهایی رو هم رفتم خوب بود و راضی بودم خیلی خیلی بهتر از والعصر بود
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه کدوم مدرسه منطقه 3 از همه بهتره و امکاناتش بیشتره و محیطش شادتره؟
******************خبر خبر خبر******************

اینک شو مشترک پریسا و مامان سروش

در پاسداران به درخواست دوستای عزیز که در شرق هستند

انواع کیف و بوت و بارونی و پالتو و لباس شب و اسپرت زنانه درهمه سایز از بهترین برندهای اتگلیس و ترکیه

انواع لباس نوزادی و بچه گانه از سیسمونی تا 12 سال (بوت و کفش با تخقیف ویژه)

نمونه کارهای ما رو میتونین او سایت های http://soroushmezon.ir/ و http://landangalery.ir/ ببینید

مکان :پاسداران گلستان چهارم ( توحیدی) از ساعت 10:30 صیح تا 5:30 یعد از ظهر

زمان : از شنبه 14 تا 24 دی برای اطلاعات بیشتر با شماره های 09381554314 و 09203184726 تماس بگیرین

ادرس کلوپ اگر کاری داشتین در حدمتم :http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=14559

پذیرش با تماس قیلی
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام دوستان من هم تصمیم دارم مدرسه پسرم را تغییر دهم به کلاس چهارم میرود سلام پیروز قبول شده است قرار است امتحان ورودی صالحین را هم بدهد خودم دلم میخاهد صالحین برود چون به ما نزدیک تر است میدانم دبیرستان فوقالعاده ای دارد وشهریه اش هم معقول تر است از طرفی سلام زبان قوی دارد وتعریف هم که زیاد شنیدم حالا اگر کسی اطلاعات دیگری دارد مرا راهنمایی کند ممنونم
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
سلام دوستان عزیز آتی عزیز، شما به من ایمیل زده بودین ولی متاسفانه من نتونستم از طریق ایمیل پاسختون رو بدم. مدرسه مفید متاسفانه فقط برای مقطع پیش دبستانی ثبت نام میکنه و ثبت نام میان پایه نداره. بازم سوالی در مورد مفید دارین در خدمتم. ان شاالله بهترین مدرسه رو برای گل پسرتون انتخاب می کنید.
ساره عزیز متشکرم من مفید رفتم وگفتن ثبت نام ندارند برادرم فارغ التحصیل مفید است نمیدانم گفتن این موضوع تاثیری دارد یا نه!به هر حال فعلا روی صالحین تمرکز کردم سلام پیروز هم پسرم قبول شده ولی فکر نکنم انجا ثبت نامش نمیکنم راستی مصباح چطور مدرسه ای است؟اگر اطلاعاتی دارید به من بگویید؟ممنون
فرزندان شما فرزندان شما نیستند.شما میتوانید مهر خود را به انها بدهید،امانه اندیشه های خود را،زیرا که ان ها اندیشه های خودرا دارند.شما میتوانید تن انها را در خانه نگهدارید،اما نه روح شان را، که روح انها در خانه فرداستـ شمامیتوانیدبکوشید تا مانند انها باشید،اما مکوشید تا انها را مانند خود سازیدزیرا که زندگی واپس نمیرودودر بند دیروز نمی ماند
سلام عزیزم مدرسه والعصر اصلا خوب نیست واقعا بقول دوستم اینهمه انتقاد بهشون میشه اصلا تغییریم توی روندشون نمیدن !!!!!! تعجب انگیزه
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه
کاش یه مدرسه ای مثل مدرسه نرجس دولتی یا تزکیه قدیم که روحش آموزشی بدون حاشیه با همون قدرت بتونیم توی مدارس پیدا کنیم .
دل وقتی مهربونه شادی میاد می‌مونه خوشبختی از رو دیوار سر می‌کشه تو خونه