2777
2789
عنوان

حلقمو فروختم 🥺🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم فروختم الان چنذساله ،شوهرم طلبکارم هست مگه چیشد ‌‌‌.... هیچ جبرانم نکرد

نه شوهر من اخلاقش اینطوری نیست اگه پول دستش باشه میخره 

پارسال برا تولدم ۴ تا النگو ظریف خرید 

تو نیاز من بودی :|🖤✨

اینو امروز گذاشتن 

🔴 ثبت نام مرحله دوم خودروهای داخلی انجام می‌شود

🔹کسب اطلاع خبرنگار دانشجو، از وزارت صمت حاکی از آن است که حتما ثبت نام خودرو ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

🔹تمام خودروسازها هم در این عرضه حضور خواهند داشت.

کانال بزرگ ایران خودرو 👇👇

✅ @ikcoesale_ir

اللهم عجل لولیک الفرج 
جز طلاها دیگه چیزی نبود 😐😂

ناراحت نشیا ولی مردا همیشه چشمشون به طلای خانمه تا نفروشن هم دست بردار نیستن

بابا حالا فکنید خانم طلا نداره چیکار میکردید خو😐

منم برای خرید خونه فروختم ولی خورده ریزه هارو نگه داشتم 

به نظرم طلا سرمایه ی خانمه فروشش بی انصافیه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

غصه نخور منم همه طلا هامو فروختم حتی حلقه دوسال پیش نتونستم دیگه  بخرم ولی فدای سرم الان هم خونه دارم هم ماشین ارزششو داره

کاربری 5توراخدا نی نی یار دیگه نترکون بزودی این جا تیکر بارداری نصب میشود انشاالله،🤰🤰🤰🐣بادعای شما دوستای گلم میشه برام صلوات بفرستید،❤️❤️ بعد از آسمونی شدن بابام امید دلم فقط باداشتن یه فرشته آسمونی میتونه دوباره من به این دنیا برگردونه،🥺🥺💔 خدایا میشه شبیه بابام باشه آخه خیلی دلم براش تنگ شده 
اینو امروز گذاشتن  🔴 ثبت نام مرحله دوم خودروهای داخلی انجام می‌شود 🔹کسب اطلاع خبرنگار دا ...

ای که خدا خیرت بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
2810