2777
2789
چند ماه دیگه پسرم 3 ساله میشه میخوام بدونم تا اون موقع چه چیزایی یادش بدم چه شعری زودتر یاد میگیرن؟
چه سوره ای؟
انگلیسی در چه حد بلدن ؟
چه کارایی یادش بدم؟
به سلامتی اونیکه 9 ماه لگدش زدی و یک بار هم ازت نپرسید چرا؟
دختر من الان سه سال و نیم خودش دستشویی میره و خودش مسواک میزنه تمام حرفهای انگلیسی رو یاد گرفته و 20 تا کلمه انگلیسی رو هم بلده
کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگین چه کلمه های انگلیسی یادش دادین
پسر من وقتی 2 سال و 2 ماهش بود حروف رو یادش دادم الان هم از یک تا 10 هم فارسی هم انگلیسی میشماره
هنوز شعر یادش ندادم یعنی فقط گنجیشکک اشی مشی بلده
به سلامتی اونیکه 9 ماه لگدش زدی و یک بار هم ازت نپرسید چرا؟
اینها رو یاد داره
سلام - خداحافظی- سیب- موز- هلو - آناناس - پرتقال- گربه- سگ - میمون- فیل- گوسفند- ماهی - اسب - اتوبوس- توپ- ماشین- چتر - شب بخیر- صبح بخیر-
حسنی نگو بلا بگو - عروسک قشنگ من- زنبور طلایی- توپولویم توپولو- یک شعر هم مامانم بهش یاد داه- نی نی کوچولو -
این هم شعرهایی که یاد داره
و مهد هم تازه میره و همه رو خودم خونه باهاش کار کردم
پسرای مندوسال هفت ماه دارن نقاشی و خمیر بازی خیلی دوست دارند 5 تا شعر فارسی بلدند با دوتا شعر انگلیسی حدود 50 کلمه انگلیسی و 10 جمله انگیسی هم بلدند الان دارن حروف-لغت فارسی یاد میگیرن البته چون مهدشون دو زبانس نمیدونم چرا دارندبیشتر بهشون انگلییسی یاد میدن تا فارسی!

سلام دوستم
فروشگاه اینترنتی نیک پاک در حوزه تخصصی محصولات بهداشتی افتتاح شد.

ارسال رایگان همه روزه به کل تهران
پرداخت بعد تحویل کالا
قیمت مناسب

این ها مزایای رقابتی ماست. خوشحال میشم سایتمون را ببینی و عضو بشی
www.nikpak.com

پیشنهاد ویژه ما به شما استفاده از پد روزانه کتکس برای فرار از رطوبت همیشگی و استفاده از بستر نخی (100% کتان)
واسه نی نی هم پیشنهاد پوشک ترکیه داریم
...

فروشگاه اینترنتی نیک پاک؛ اولین فروشگاه تخصصی محصولات بهداشتی در ایران
www.nikpak.com
www.nikpak.ir
تلفن تماس مستقیم 44612053 - 021

مامان مهر نگار منظورت از اون کلمه ها چی بود ؟مگه حرف نمیزنه کلمه میگه؟منظورت لاتینشونه؟

دختر من از یه سالو نیمگی میره دستشویی خودش غذا میخوره حرف زدنش از دو سالگی کامل شد
الان دقیقا مثل خودم حرف میزنه

شعر هم چند تا کتاب حدود 10 یا 11 تا کتاب حفظه مخصوصا شعر های منوچهر احترامی

زبان رو هم به توصیه مشاور قبل سه سال شروع نکردم توصیه مشاور سوم دبستانه
همچنین خوندن و نوشتن کلمه های فارسی که تاکید شده پیش از دبستان اصلا سراغش نرید

نقاشیهاش هم از دو سالگی متوجه شدم متفاوته با همسالاش
بردم تست و استعدادشو کشف کردم
وقتی نقاشیهاشو به دوستانم که بچه های همسن داشتن نشون دادم خیییییییییلی متعجب شدن باورشون نمیشد

نه بابا دخترم اون ها رو انگلیسی هاشو بلده خدا از ددهنت بشنوه کم حرف بزنه ماشااله مخمو خورده. از ده ماهگی کلمه میگفت و یک سالگی حرف میزد و جمله میگفت. و به کتاب هم علاقه نداره فقط بازی های فکری رو خیلی دوست داره
دختر من به نقاشی اصلا علاقه نداره ولی پازل رو خیلی خوب میچینی فقط یک بار براش میچینم و بعد خودش مشغول چیدن میشه . و تازه مهد گذاشتمش تا عادت کنه و کلاس زبان بزارمش چون علاقه داره و به موسیقی هم خیلی علاقه داره شایذ تابستون بزارمش کلاس موسیقی
ان شااله خدا دخترتو حفظ کنه . ماشااله بچه های این دوره خیلی زرنگن ماشااله
دختر من 2 سال و 8 ماهشه.رنگ ها و نسبت ها (مامان بابا خواهر دایی و...)و میوه ها رو انگلیسی بلده و شعر فارسی فکر کنم 15 تایی بلده.سوره توحید و صلوات.لغت های خیلی سخت رو بلده و مثل خودمون حرف میزنه.خیلی معاشرتیه و هر جا میره همه رو با حرف و شعراش جذب میکنه.جدیدا میشینه فکر میکنه و از خودش قصه میسازه و تعریف میکنه.
نقاشی هم خیلی دوست داره.بیشتر خواننده ها رو میشناسه و هر اهنگی بشنوه سریع اسم خواننده شو میگه
2810