2777
2789
عنوان

کسی اوزون تراپی انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9494 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول بهم گفت فکر قیمت نباش.چهارصد هس.ولی میگم نکنه توشرایط من قرار بده بیشتر شه.ی ویژیت بالا صد شده

مطمئن باشید ک بیشتر

بعدم اصلا هزینه براتون مهم نباشه مهم سلامتی شماست بنظرم برید ی پزشک زنان حاذق ببینید نظر ایشون هم ازون تراپی هست یا ن

حتما برو عزیزم سلامتی تون از هر چیزی مهم تره اوزون تراپی خیلی موثره واقعا باید درمان بشه این چیزا یکم که از سن آدم میگذره خشکی واژن عفونت اینها بیشتر میشه و واقعا نیاز به درمان داره 

حتما برو عزیزم سلامتی تون از هر چیزی مهم تره اوزون تراپی خیلی موثره واقعا باید درمان بشه این چیزا یک ...

اخه تاثیرش بیشتر توحیطه عفونت بود تا چیز دیگه درمانش بیشتر برای عفونت های طولانی زده بود

درد و خارش بیرونی و سوزش زیاد دارم کم کم داره اون قسمتم کلا از ذست می‌ره تا پشتم رسیده.نمیدونم دلیلش ...

محصولات زنبورعسل فوراور بسیار عالیه برای عفونت زنان گیاهی هست مکمل بی پروپولیس استفاده کن اوزون تراپی فقط ایمنی رو میبره بالا و اکسیژن رسانی میکنه و برا کسایی که عفونت دارن بدنیس ولی چنددوره باید تکرار بشه خیلی هزینه بره، foreversogolپیج اینستام