2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بگو ترو خداااا

ببین عزیزم مادر من حنا باشطره قاطی کرد  گذاشت رو اگزماش بعد یه پماد ایرانی فیروز هست کرم الوورا بچه هر روز میزد هر لحظه  هروقت دستش میرسید الان خوب خوب شد

ببین عزیزم مادر من حنا باشطره قاطی کرد  گذاشت رو اگزماش بعد یه پماد ایرانی فیروز هست کرم الوورا ...

مادر من پنج سال درگیرش بود بهترین دکترا بهترین پماد ها اثز نذاشت که نذاشت خداروشکر الان کامل درمان شد

چه دارویی؟ چه‌طوری درست کردی؟

حنا و شاطره 

شاطره رو بجوشون مثلا ی مشت شاطره میزاری تو کتری یکه کوچولو آب در حد نصف استکان  آب بریزش روش  که کامل شاطره ازش خارج بشه 

بعد حنا رو با آب شاطره خیس کن روزی دوبار در حد ده دقیقه بزار روش با پلاستیک بپوشون بعدش با ویتامین آ د یا وازلین روش چرب کن صبح ها خاکشیر بخور 

نزدیک ده تا ۱۴ روز انجام بده جواب میگیری ولی من بعد از یکسال برای خودم برگشت علتش بخاطر اینه به مواد شوینده حساسیت دارم مخصوصا پریل تو مراسم مجبور شدم ظرف بشورم دستکش نبود پریل بود و اگزما برگشت 

در ضمن بگم من دوتا دستم اگزما بدی گرفته بود الان فقط یک دستم برمیگرده ولی نسبت به قبلش کمتر

ببین عزیزم مادر من حنا باشطره قاطی کرد  گذاشت رو اگزماش بعد یه پماد ایرانی فیروز هست کرم الوورا ...

منم انجام دادم قبلا ولی اگه رعایت نشه دوباره برمیگرده ولی نه به شدت قبلش

2810