2777
2789
عنوان

ریدم تو کنکور

1050 بازدید | 20 پست

از تیر پارسال خودمو کشتم مث گاو 

الان کم اوردم دیگه تمام بدنم درد میکنه گردنم دستام پاهام 

شبااینقدد استرس دارم پاهامو جمع میکنم تو شکمم

کل سیستم بدنم به هم ریخته 8 کیلو اضافه کردم پوستم نابود شده 

عصبیی شدم خودمو زخمی میکنم هوووووف

تقریبا بعد هر ازمون ازمایشی دو هفته یبار پریود میشم  اخرشم اگه قبول نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه تلاش بعد میگی قبول نشم 

مثبت فکر کن 

روزهای خوبی در انتظارته 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

هعییی زنگیییییببب 

منم حس تو رو دارم اسی

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

میدونم چی میگی پارسال منم تو همین شرایط بودم فقط میتونم آرزو کنم برات که از پس امسال بربیای و خسارتش برات کمتر باشه و سودش بیشتر  

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  
مامانم قبلا خییلی تذکر میداد و گیر میداد الان میبینه دارم نابود میشم کاری نداره 

اگه واقعا تلاش کردی بقیه اشو بسپر به خدا

منم یه مدت خیلی استرسی بودم یهو اومدم به خودم دیدم قلبم درد میکنه موهام میریزه پوستم نابود شده افسرده شدم

گفتم بسه هیچی ارزش نابود شدنمو نداره

الانم نمیگم استرسی نیستم ولی از قبل خیلی بهتر شدم

میگن من که تلاشمو کردم پیش خودم سربلندم

اذیت نکن خودتو گلم:)🤍

So casually cruel in the name of being honest 
ممنونم  قبول شدی؟

آره به هدفم رسیدم. دلم رشته موردعلاقه مو تو یکی از دانشگاه های دولتی تهران می خواست که خداروشکر انجام شد 

ولی خب ۱۰ کیلو اضافه کرده بودم الان تازه به وزن قبل کنکورم برگشتم و اینکه از لحاظ روحی هم تاثیر گذاشت روم

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته