2777
2789
دختر من الان 2 سال و 3 ماه و نیمشه پستونکش تمام دنیاشه نمیدونم چه طوری از پستونک بگیرمش خواهشا هر کی هر راهی بلده که به روحیه دخترم اسیب نزنه بگه سپاسگزارم مامانای با تجربه
عشقم مادرم دنیای من الینا دخترم و خدا خدا خدا تنها امیدم
سلام عزیزم، دختر من هم تا همون سن خیلی وابسته پستونکش بود تا اینکه آخرین پستونکش که کهنه شد دیگه براش نوشو نخریدم از طرفی چون دندوناش کامل شده بود پستونکه سوراخ شده بود همین باعث شده بود که خیلی بهش مزه نمی داد انقدر همون پستونک پاره رو خورد تا سرش کنده شد و خودش بدش اومد انداختش دور. البته بعدش یکی دو روز بهونه گیری کرد ولی خیلی زود باهاش کنار اومد. شما هم می تونی یه کوچولو پستونکو پارش کنی اینجوری چند روز که بگذره سرش کنده می شه.
مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یکی از پستونکاشو که فقط اونو میدم بهش 4 تا سوزن زدم سوراخ شه ولی همچنان میخوره اونیم که کلا سرشو با قیچی پاره کردم انداخت کنار قهمید خراب شده
عشقم مادرم دنیای من الینا دخترم و خدا خدا خدا تنها امیدم
سلام منم تازه شیشه پسرم و گرفتم 3 سالشه بارها این کار و کردم ناموفق چون خیلی گریه می کرد و اخر سر شیشه را جلو چشم خودش انداختم پایین وگفتم گربه برد برای نینیش. البته نترس از گریه هاش برای دندون بده . پسرم با اینکه شیشه خواهرش هست اصلا نگاش نمی کنه.
حیلت رها کن عاشقــا دیوانه شو دیوانه شو و انـدر دل آتش درآ پــــروانـه شــو پروانــــــه شو هــم خــویش را بیگـــانه کن هم خانه را ویرانه کن و آنگه بیا با عاشقان هم خانـه شـو هم خانه شــو رو سینــه را چـون سینه ها هفت آب شو از کینه ها و آنگـــه شراب عشــق را پیمانـــه شــــو پیمانــه شـو باید کـــه جملــه جــان شــوی تا لایق جانان شوی گـــر ســوی مستــان میــروی مستانه شـــو مستانه شو... مولوی