2777
2789
عنوان

کسی که ژن دوقلو نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 45 پست

با قرص دوقلوها ناهمسان درمیان ،چون دو تخمک بارور داری دو کیسه آب  جداگانه درست میشه،یعنی کوتاه بلند ممکنه قدشون دربیاد، یکی بور یکی مشکی و ویژگی های متفاوت

و همچنین جنسیتشون هم متفاوت،یا هم جس

همسان ها یه کیسه آب دارن و حتما هم جنسن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
من متفورمین و دوفاستون خوردم کاملا متوجه شدم که تخمک گذاری قوی ای داشتم. همون موقع فهمیدم که باردار ...

زیرنظرپزشک خوردین یاهمینجوری؟

ممکنه سه قلوبشه؟

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا من میترسم اگه دستکاری کنیم  برای چند قلویی  سربچه ها بهم میچسبن🤕 میترسم

کلا دستکاری خوب نیست خصوصا کسایی که ژنشو ندارن میگن شدیدا برای مادر و جنین ها خطر داره دوقلویش زایی . کلا انسان چند قلویی زایی براش ضرر داره اینایی هم که رخ میده خواست خداست و مراقبت خدا

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
زیرنظرپزشک خوردین یاهمینجوری؟ ممکنه سه قلوبشه؟

زیر نظر پزشک خوردم برای تنظیم پریود . 

نه فکر نکنم آنچنان روی قل تاثیر بزاره 

ولی کلومیفن و لتروزول میگن دوقلویش زایی میاره

کلا دستکاری خوب نیست خصوصا کسایی که ژنشو ندارن میگن شدیدا برای مادر و جنین ها خطر داره دوقلویش زایی ...

خآله ی مادرم دوقلو زایید 

وگرنه توژن منوهمسرم نیس اصلا

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
با قرص دوقلوها ناهمسان درمیان ،چون دو تخمک بارور داری دو کیسه آب  جداگانه درست میشه،یعنی کوتاه ...

با این متفورمین و دوفاستون دوقلو زایی ممکنه؟

خآله ی مادرم دوقلو زایید  وگرنه توژن منوهمسرم نیس اصلا

دوقلویش زایی از زن هست . از مرد نیست. مثلا مادرتون، خالتون، مادربزرگتون.... اینا ژن داشته باشن شما هم امکانش هست

با این متفورمین و دوفاستون دوقلو زایی ممکنه؟

نمیدونم نخوردم سرخود نخوری ها،یه وقت کیستی چیزی میگیری اونوقت یه عالمه وقت باید صرف دکتری کنی خدایی نکرده

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
چرا من میترسم اگه دستکاری کنیم  برای چند قلویی  سربچه ها بهم میچسبن🤕 میترسم

😂😂

این مساله تو دوقلوها یا چند قلوهای همسان بوجود میاد که از یک نطفه شکل میگیرن و تکثیر میشن و داخل یک کیسه آب هستن ، باید تو ژنت باشه و قابل دستکاری نیست 

اون دو قلو یا چند قلو که با دارو بوجود میاد دو یا چند تا جنین هستن که هر کدوم کیسه آب جدا دارن و هیچ جوره به هم نمیچسبن مگر اینکه چسب آهن رو بصورت واژینال تزریق کنی ! 🫤

کاربر سال ۹۰ هستم ، گفتن اکانت اولت تار عنکبوت بسته قابل بازیابی نیست🤷‍♂️
نه اصلا ندارم ولی پسر نمیخوام کلا

چرا 

همیشه بگو هرچی خیر و صلاح هست خدا بهت بده .

پسر خیلی خوبه من یه پسر شیرین زبون ۴ ساله دارم که تمام عشق و احساسشو میریزه به پام یعنی میرم رو ابرها، انقدر که هوامو داره حواسش به کوچکترین حالت هام هست تا غصه نخورم و ناراحت نشم. پسرا خیلی خیلی مامانین 🥺

البته هرکسی یه جنسی دوست داره دیگه.  سلیقه ای هست .

من خودم دوست دارم خدا یه داداش کوچولو به پسرم بده🥺

نمیدونم نخوردم سرخود نخوری ها،یه وقت کیستی چیزی میگیری اونوقت یه عالمه وقت باید صرف دکتری کنی خدایی ...

نه من زیر نظر پزشک هستم ! 

من حتی مسکن هم با وسواس بسیار میخورم 

پزشک زنان برای تنظیم پریود داده بود بهم

دوقلویش زایی از زن هست . از مرد نیست. مثلا مادرتون، خالتون، مادربزرگتون.... اینا ژن داشته باشن شما ه ...

درسته .ولی جالبه ک بدونین عمه من دوقلو آورد زن ِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِِ عموم هم دوقلو آورد خانواده زن عموم سابقه دوقلو زایی نداشتن، بچه ها جفتشون همسان