2777
2789
عنوان

آپشن بزرگ ما مجردا نسبت به متاهلای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 43 پست
خدارو شکر مامان من درک می‌کنه و اذیتم نمی کنه زیاد

من با فامیلا مشکل ندارم 

تازه اگه مامانم نبرتم ناراحت میشم'-"

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی بعضی جمع ها حوصله سر بر و خسته کننده س

اره البته بستگی داره مثلا دوستای مامانم که سنشون بالا بود میومدن خونمون من بحث رو باهاشون میبردم رو‌مسائلی که خودم دوست داشتم بعد میدیم نه انگار چیزی بارشونه 😁

بعدا همیشه از همنشینی با سن بالاها استقبال کردم و خودم جهت دادم و دیدم چقدر میشه ازشون یادگرفت فهمیدم دوتا پیرهن بیشتر پاره کردن یعنی چی ، تجربه خیلی مهمه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
پس خونه مادر شوهر رو چیکار می کنن؟

اونا که خانواده خودمونن 😂 من در حالن کلی گفتم که رفت و امد ها بعد تاهل گزینشی میشه مخصوصا تو نسل جدید بیشتر اهل تفریح و مسافرتن تا رفت و امد با فامیل اما حتی اگرم اجباری هست مثل مادرشوهر و...  کمتره به نسبت مجردی و میشه با کمی سیاست و مشخص کردن حدود و مرزها  ار تنش کاملا دور باشه

اره البته بستگی داره مثلا دوستای مامانم که سنشون بالا بود میومدن خونمون من بحث رو باهاشون میبردم رو‌ ...

آره میدونم چی میگی ولی بعضی وقتا واقعا حوصله آدما رو ندارم، تنهایی رو ترجیح میدم..

با دعا؟؟؟ لطفا برید مشاور و زندگیتونو درست کنید باهم

عزیزم مشاور هم رفتیم 

ولی مشاوره مثل جغد دو ساعت فقط به حرفامون گوش میداد

و هیچ راهکاری نمیداد

اخر سرم پولشو میگرفت 

تا چندین جلسه 

بعد از اون دیگه از هر چی مشاوره بدم میاد

خدایی بعضی از خانم های نینی سایت از مشاور ها بهتر  راهکار میدن

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم