2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهی یازده تومن که خوبه

عزیزم خرید وسایل خونه جهاز گوشی و..... خورد خوراک پوشاک، سفر

...

حالا یه خودرو مثلا کوییک ۴۰۰ میلیون یعنی کل پولتم پس انداز کنی سه سالونیم طول میکشه تازه اگ قیمتها ثابت باشه

خدابخواد جور میشه نگران نباش ، نماز شب بخون باخدا حرف بزن تا خدا کاراتو اوکی کنه، ما باماهی ۳ تومن حقوق، ماهی ۱ میلیون کرایه میدادیم یک میلیونم قسط ، سال ۹۸پراید مدل پایین خریدیم ۲۷ میلیون بادست خالی ...خدابخواد همچین جور میکنه اصلا خودت میمونی چجور شد ...

خدابخواد جور میشه نگران نباش ، نماز شب بخون باخدا حرف بزن تا خدا کاراتو اوکی کنه، ما باماهی ۳ تومن ح ...

اره فدات من خودم همش ب دوستام و همکارام اینو میگم

میگم خدا باید بده باید ا ز خدا خواست نباید با اخبار گرونی کاری داشت و توجه کرد...    ققط ادمی زاده دیگه تو تتهایی خودش این فکرا میاد سمت ادم

اره فدات من خودم همش ب دوستام و همکارام اینو میگم میگم خدا باید بده باید ا ز خدا خواست نباید با اخب ...

آره توکل فقط باید به خدا باشه و صد البته تلاشم کنی ...مثلا من از دستم بر میاد ماهی یک میلیون بزارم کنار نباید بگم ماهی یک‌میلیون آخه چی میخواد بشه!بزار این پولو خرج کنم لباس بخرم یا ...خدا خودش تلاشتو و قناعتتو ببینه جور میکنه و همچنین حتما باید قناعتم داشته باشی و همچنین تلاش هم خیلی مهمه مثلا خودمو بکوبم در و دیوار وام جور کنم و...و...بعد خدا میبینه که تو داری تلاش میکنی واسه بدست آوردن چیزی در نتیجه راه رو هموار تر میکنه و انگاری شاخه های بالاتر درخت رو با دستش میکشه میاره پایین تا تو راحت میوه آرزوتو بچینی...مصداق بارز از تو حرکت از من برکت

آره توکل فقط باید به خدا باشه و صد البته تلاشم کنی ...مثلا من از دستم بر میاد ماهی یک میلیون بزارم ک ...

آفرین      چقدر شما ادم با ایمان و قوی هستی ادم لذت مبیره افرین خیلی خوبه ک اینو تونستی بفهمی و تو زندگیت عملی کنی

آفرین        چقدر شما ادم با ایمان و قوی هستی ادم لذت مبیره افرین خیلی خوبه ...

نظرلطفته عزیزم ، من انقدر حرص خوردم برای همه چی و درعین حال تلاشمو کردم و باخدا کلی حرف زدم و نذر و دعا و نمازشب و قرآن و...ولی در نهایت خدا خودش همه چیو مثل پازل کنار هم چیده ....به حرص خوردن ما نیست به این نیست که بگی چون من ندارم ماهی بیست میلیون کنار بزارم پس نمیتونم ماشین بخرم...خدا بخواد با همون یک میلیونی که تو میزاری کنار همه چیو جور میکنه فقط باید سه تا اصل رو رعایت کنی ۱_ارتباط باخدا ۲_قناعت۳تلاش