بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بکارت ما ارتجاعی هست یعنی با هر بار دخول باز میشه و بعد بسته ولی هنگام زایمان طبیعی کلا ...
خب منم ارتجاعی ام
ولی درد ندارم اصلا
و دکتر هم نگفت که عمل
گفت طبیعیه
فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چرا خارج میشه ببین دکتر امروز به من گفت که راه دخول مسدود باید بازبشه نمیتونم منظورم وبنویسم 🤷🏻♀️
اره عزیزم شما سپتوم دار ممکنه باشی
به نظرم حتما حتما یه دکتر دیگه هم برو سریع نرو جراحی
ممکنه تشخیصش اشتباه باشه و واژینیسم باشی
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اوف پریود همینجوری غیر قابل تحمله چ برسه یچی هم جلوش بگیره
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...