2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد عمل هایمنکتومی(برداشتن پرده بکارت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8925 بازدید | 176 پست
خیلی سخته راست میگی من درکت میکنم 

برام دعا کن لطفا

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیچاره شوهرت اسی ...منم ترس از رابطه داشتم ببخشید خرم کرد گفت نه کاری ندارم یهوووو با تمام قدرتی ک د ...

بیچاره من که کل رابطه برام درد 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه نمیشه 

من دیواره داشتم بچه دار نمیشدم اونو ک برداشتم شدم دیگه برو نترس بابا اصلا ترس نداره منو ی عملی کردن دوتا باهم بود عملش بعد دکترم گفت اندازه ستا سزارین درد میکشی لاپاراسکوپی و هیتروسکپی نمیدونم همچین چیزایی باد کرده بودن شکممو شانه هام درد میکردن ولی گذشت الان یادم رفته 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
برام دعا کن لطفا

نمیدونم چطوری هستی،نمیدونم ضررداره یانه ولی وازلینو یه بار امتحان کن چون هم چرب میشه هم نرم میکنه،ببخشید دیگه رک گفتم

ترس ازرابطه داری؟

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂
استارتر هزینه و درد رو بیخیال به جون بخر بخاطر زندگیت والاشوهرتم خیلی مرده تاالان سازش کرده

اما هیچ کس درد ورنجی که من کشیدم ونمیبینه

من ۶ماه طول کشید تا فتح کردیم  هردفه با گریه کلی درد البتع هنوزم درد دارم ولی عادت کردم دیگه.

وای اینجوری خیلی بده که عمل کنید خب. 

تا وقتی ک وارد رابطه جنسی نشیم نمیفهمیم که اینجوری ایم؟ 

من چهارسال از عروسیم میگذره اول گفتن واژینیسم مشاوره رفتم  ژل و کوفت وزهرمار اما نشد که نشد

برای منم دکتر گفت ژل بزن تا دردش کمتر بشه اگر نشد عمل خیلی سخت بود تا بالاخره شد جوری شده بود که از رابطه فراری بودم همش نگران بودم با خودم میگفتم چرا من مثل بقیه نیستم

مال شما نیاز به عمل داره خودتو اذیت نکن عزیزم برو عمل کن راحت میشی و از رابطت لذت میبری.

2810