2777
2789
عنوان

رابطه در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 12458 بازدید | 27 پست
رها از شما که خانوم هستید بعیده .یعنی برای هر زنی مشکل روحی و جسمی و یا بارداری پیش میاد شوهرش باید خیانت کنه .این توجیه خوبیه به نظرتون .مرد باید به دنبال حل مشکل باشه خیانت هیچ توجیهی نداره .زن هر مشکلی داشته باشه اگه حل نشد طلاق بعد رابطه باهر کی میخواد خیانت هرگز مگه با رضایت همسر مریض شرعا اقدام کنه .
زندگی به من آموخت هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله دو هفته بعد از بارداری فهمیدیم بارداره آزمایش خون داد بخاطر اینکه خودش منتظر بود.اصلا از رابطه زناشوییم راضی نیستم.واقعا افسرده شدم.من خیلی هواشو دارم و واسش خرج کردم و هر کاری واسش میکنم ولی اون نه.
به خودش گفتم ولی میترسه.کلا از رابطه جنسی میترسه حتی قبل بارداری هم همینطور بود ، دکتر زنان هم رفته بود بهش گفته بود باید فکرتو درست کنی ترس نداره و مشکل جسمانی هم نداری.الانم میترسه ...بعد از زایمانم مطمئنم دیگه همش باید بچه رو جمع کنه ....
من الان یه تاپیک می خوندم به نام ونوس و مریخ در اتاق خواب ممکن کمک کنه با همسرت بخونید
https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
آخه مسئله اینه که هیچ مشکلی از بابت بارداری پر خطر متوجهش نیستش و باتوجه به اینکه بلافاصله بعد از عروسی اصرار داشت که باردار بشه و علیرغم میل باطنی من، الان که باردار هست و در سه ماهه دوم هست هیچ میلی به نزدیکی نداره.الان شش ماهه که نزدیکی نداشتیم و من خیلی ناراحتم . منتها ناراحتی اصلی من از نداشتن رابطه نیست ناراحتیم از اینه که فکر میکنه کار درستی میکنه و همیشه میگه خواهر بزرگترم هم 9 ماه خونه ی مامانم بود و باشوهرش نزدیکی نداشت.
والا من هم تو دوران بارداری هیچ احساسی نسبت به رابطه با همسرم ندارم ولی به خاطر آون قبول میکنم. البته خوب یه خورده سخت هم هست. به نظر من باهاش صحبت کنید. قبول میکنه یا برید پیش مشاور. از الان هم در مورد آینده نسخه نپیچید. یک جوری این مسئله رو حل کنید
عزیزم اکثر دکترا درمورد رابطه در دوران بارداری همینو میگن ک سعی کنید کمتر بشه ولی همه چیزم ک انتهای رابطه نیست رابطه مراحلی داره که از هر قسمتش میشه لذتشو برد و زیاد به بعد از تولد بچه فکر نکنید کمی محدود میشی ولی اگه می خای که خانومت به حالت اولیه برگرده باید سعی کنی که افسردگی بعد زایمان نگیره و احساس کنه که تو پیشش هستی و ازش همایت میکنی با این رفتار خیلی سریعتر برمی گرده پس از این که هست با رفتار عجولانه بدترش نکنید شرمنده اگه رک نوشتم