2777
2789
عنوان

اونایی که خواب زیاد میبینن بیان.شما چند وقت یبار خواب میبینین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 56 پست

منم خیلی خواب میبینم

چند وقت پیش خواب میدیدم قاطی یک گروه دزد هستم و پلیسا دارن دنبال مون میکنن منم با این که با دزدا نبودم همراه اونا فرار میکردم...

جالبه بیدار میشم میرم دستشویی میام دوباره میخوابم ادامشو میبینم...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

منم زیاد خواب میبینم بیشترشون تعبیر میشه ی مدت هر چی میدیدم تعبیر میشد مثلا مامانبزرگم تازه فوت شده نو مامانم شب گریه میکنه منم خوابیدم دیدم تو بالکنم مادربزرگم پرواز کرد اومد تو بالکن ما میگع دخترم تورو خدا صدای اون اهنگ غط کن من سرم رفت😔

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی خواب میبینم چند وقت پیش خواب میدیدم قاطی یک گروه دزد هستم و پلیسا دارن دنبال مون میکنن منم ...

منم ادامشو میبینم😂😂😂اونشب خواب میدیدم ینفر منو رفیقمو دزدیده

منم یه حس ششمه این شکلی دارم البته فقط واسه کسایی که میشناسم مثلا هرچیزی از ذهنم بگذره همون اتفاق می ...

اره ما هم میگم خانوادگی اینجور هستیم. داشتم ب دخترعموم فک میکردم و جارو میزدم پیش،خودم گفتم پدرش مریض بود عروسی دخترش نرف .همون لحظه زنگ زدن ک عموم فوت شده 

منم زیاد خواب میبینم بیشترشون تعبیر میشه ی مدت هر چی میدیدم تعبیر میشد مثلا مامانبزرگم تازه فوت شده ...

واییی خدا رحمتشون کنه

مرده ها فکر کنم همه چیو میفهمن یادمه مادربزرگم ینی مادر بابام فوت شده بود و هنوز چهلمش نگذشته بود پسر عموم زن گرفت من شب عقدشون تو خواب مادربزرگمو دیدم کع خیلی ناراحت بود از دست اونا همش میگفت خیلی عجله داشتیننن...

منم ادامشو میبینم😂😂😂اونشب خواب میدیدم ینفر منو رفیقمو دزدیده

منم کلا خوابای خنده دار زیاد میبینم

خوابای ترسناک هم میبینم....

یکبار خواب میدیدم یک نفر عاشقم شده و اونقدر بهم محبت میکرد که با تمام وجودم حس میکردم خیلی شیرین بود ولی یهو آخر خوابم باخودم گفتم من که شوهر دارم نمیشه که....

دیگه کوفتم شد ....😂😂😂

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
واییی خدا رحمتشون کنه مرده ها فکر کنم همه چیو میفهمن یادمه مادربزرگم ینی مادر بابام فوت شده بود و ه ...

خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)