دخترم امسال میره پیش دبستانی خیلی خجالتیه جایی میبرمش اصلا سلام نمی کنه با کسی ارتباط برقرار نمی کنه چند تا مهدکودک بردمش اصلا نماند دارم دق می کنم چطوری بذارمش پیش دبستانی چون خودم هم سر کار می روم و اصلا نمی تونم مرخصی بگیرم که کمکش کنم بتونه بره مدرسه تو رو خدا هر کی میتونه من را راهنمایی کنه که چیکار کنم
الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر
الهی با خاطری خسته از اغیار و به فضل تو امیدوار، دست از غیر توشسته و در انتظار رحمتت نشسته ام، بدهی کریمی، ندهی حکیمی، بخوانی شاکرم، برانی صابرم. الهی احوالم چنان است که می دانی و اعمالم چنین است که می بینی نه پای گریز دارم و نه زبان ستیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درمان کودک خجالتی، راههای درمان کمرویی کودکان و بازی هایی برای درمان کمرویی کودکان در این مقاله آورده شده است. در چنین مواردی والدین عموما دچار اضطراب شدیدی می شوند و ممکن است از جملاتی مثل “ببخشید پسر من یه کم خجالتیه” و یا ” این که خجالت نداره پسرم!” استفاده کنند.