2777
2789
عنوان

پسر جاریم یادگاری پدرمو شکوند 😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 67 پست
ن تنها وسایلتمو شکونده بلکه تو تخت پسرمم ریده 

واقعا دیگه چیزی نمیتونم بگم😐😐😐😐😐😐😐😐

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والله من اون ادمی نیستم ک قلب بشکونم و چیزی نگفتم سکوت کردم ولی بقران اونقدر گریه کردم اون برا من از ...

نیازی نیست قلب بشکنی یه جوری بفهمون راحت نیستی انقد بیان خونت 

اگه انقد مواظب باشی دل بقیه نشکنه  دل خودت اینجوری میشکنه 

من باشم رک میگم دیگه بهشون بربخوره به جهنم  وقتی شکست هم باید میگفتی یادگاری با ارزشی رو شکستی ...

زیاد ارزش داشت اونو از سه کشور ک گشتم با من بود درست اونی ک نقطه ضعف من بود زد شکست خاک عالم بر سر ننش با این تربیتش بچه رو اصلا کتک هم نمیزنه تازه رفته ریده تخت پسرم 😭😭😭