2777
2789

تا حالا باصد تا دکتر رفت و امد داشتیم هم من و هم شوهرم چرا همشون شیرخشک میدن میگن بخاطر گارمون نمیتونیم اونم شیرخشک خارجی تاپیکام هست پسرم بخاطر شیشه سینمو ول کرده منم شیرخشک خارجی نیدو هلندی میدم میگن بدنش هیچ میشه خیلی عذاب ووجدان دارم همش تقصیر مادرشوهر بیجونمه  😭😭😭😭

عزیز دلم اصلا فکر نکن منم اذیت کردن با همین حرفا شیر خشک خیلیم خوبه بچت به لطف خدا قوی و سالم بزرگ میشه بهت قول میدم من این دورانو گذروندم از بچت لذت ببر که دیگه این دوره بر نمیگرده حرف هیچ کسم به کتفت نگیر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی نمیشه بابا تازه من ک نوزاد بودم بهم شیرخشک ک هیچ شیر پاستوریزه دادن🤦‍♀️

سالم در خدمت شمام

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

به حرفهای دیگران اهمیت نده اگه شیرخشک بد بود فوق تخصص نوزاد و کودکان تجویز نمیکردن 

اینا حرفای کوچه بازاریه

کدوم مادری رو دیدی تو این دوره زمونه انقدر تغذیه اش عالی باشه که تمام مواد مغذی مورد نیاز بچه رو شیرش تامین کنه؟؟؟

مگه اینکه طرف تیلیاردر باشه که اونم باز بعید میدونم 

پس عذاب وجدان نداشته باش به عقلت رجوع کن و به صلاح بچه ات کار کن نه حرفهای صد من ی غاز دیگران

هیچی نمیشه بابا تازه من ک نوزاد بودم بهم شیرخشک ک هیچ شیر پاستوریزه دادن🤦‍♀️ سالم در خدمت شمام

تو خوبی به من کم که میاوردن اب قند میدادن هم خوشگلم قدمم خوبه سالمم هوشمم خوبه چقد از خودم تعریف کردم

هیچی نمیشه بابا تازه من ک نوزاد بودم بهم شیرخشک ک هیچ شیر پاستوریزه دادن🤦‍♀️ سالم در خدمت شمام

حالا ب تو پاستوریزه دادن من زمان تولدم تو روسیه بودیم ک برام شیرخشک هم پیدا نکردن و مادرممشیرنداش الانم بقران تنم از همه چی سالنه بقران ۲۱ سالمه تا حالا ی بار سرما نخوردم بدنم سنگه

😐این حرفو هرجا و از هرکی دیدی بزن تو دهنش چون منم مث شما فک میکردم بچم شیر سیر نمیشد شیر خشکی شد و بعد سینه رو ول کرد همش نگران بودم نکنه هوشش کمتر باشه نکنه بدنش ضعیف باشه .ولی برعکس با نگاه اول هرکی میبینه میگه این بچه آینده خوبی داره جز با استعداد ترین بچهای که دیدن مث طوطی هر چی بگیم تکرار میکنه  نسبت به همسناش خیلی زودتر کارا رو یاد گرفته حرف زدنش هوشش استعدادش از بقیه بچهای هم سنش بیشتر و بهتر نسبت به سنش انگار جلوتر هوشش. 

نظر شخصی من اینه که در صورتی شیر مادر واجبه که غنی و کامل باشه.یه مادری مثل من که راه میره تلو تلو میخوره شیرش چه ویتامینی داره که بچه باهاش رشد کنه؟وقتی شیر مادر ضعیفه و مادر بدن پر و قوی ای نداره شیرخشک خیلی بهتره.

وقتی شیر مادر قوی نباشه بعد مدتی هزینه ای که برای شیرخشک نکرده باید برای کمخونی و توقف رشد و کمبود کلسیم و دی بچه و همچنین دندونهای مادر بشه🙃

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
تو خوبی به من کم که میاوردن اب قند میدادن هم خوشگلم قدمم خوبه سالمم هوشمم خوبه چقد از خودم تعریف کرد ...

خخخ منم همینطور بچه آخرم میزاشتنم پیش بزرگترا هرکی یه ترفندی روم پیاده میکرده😂

یه بار حالم بد شده فهمیدن ب منه نوزاد آبگوشت دادن😂😂

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
حالا ب تو پاستوریزه دادن من زمان تولدم تو روسیه بودیم ک برام شیرخشک هم پیدا نکردن و مادرممشیرنداش ال ...

اره بابا خودتو سرزنش نکن واس حرف بقیه اعصابت خورد شه واس بچه بده نه شیر خشک