2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران نباش ایشالا بسلامتی و دل خوش فارغ میشی  ببین دختردایی منم‌اینجور بود همش حالت تهوع ...

بچه ش دختربود یاپسر؟

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
خودتو نباز عزیزم. برای تهوع آب انار  بخور هر روز  چند لیوان  .برای یبوست هم برگه زردآ ...

ممنون گلم

بخدا همه راه هارو رفتم

هر روز گلابی

انجیر

الو 

همه چیی

فایده نداره

دیگ امروز ب لطف یبوست یه چیزی ازم دراومده

نمبدونم چیه دارم از ترس میمیرم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
حتما برو مشاوره ،قشنگ معلومه افسردگی گرفتی ،منم تو بارداری افسردگی گرفتم اهمیت ندادم ،بعد از زایمان ...

چ کنم گفت استراحت مطلق

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
اگه مکمل اهن میخوری سیدرال فورت بخور مشکل گوارشی نمیاره و براحتی شکمت کار میکنه 

خانما من ۲۶این ماه موعدمه یه اشتباهی کردم الان میترسم چیکار کنم ؟

امشب نمی‌دونم چی خوردم تمام تنم کهیر زد یهو با هم دوتا هیدروکسی زین ۱۰خوردم تازه یکم بهتر شده 

اگه الان بار دار شده باشم ممکنه خدایی نکرده آسیب بزنه ؟ خیلی میترسم 😭

لطفاً برای باردار شدنم صلوات بفرستید 
ن امروز همه اتفاقای بد آوار شد رو سرم انگار افسردگی کرفتم

گلم انرژی منفی رو از خودت دور کن به چیزای خوب فکر کن دختر گلتم بسپر به خدا انشاءالله خدا سالم و صالح میزارتش بغلت 

من خودم بارداری خیلی سختی داشتم هر شب باید یه آمپول میزدم تو شکمم و قبلا هم ۲ بار سابقه سقط داشتم خودمم یه مشکل خونی دارم ولی همشو سپردم به خداروشکر پسرم  الان خوابیده کنارم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
انشالله الان بعد چند شب بستری اومده خونه ولی اصلا خوب نیست بمیرم ایشالله ک بچهص بمونه براش  خود ...

انشاءالله به حق صاحب این شب که خداست و به حق اهل بیت که متوسل شدیم و خدا رو بهشون قسم دادیم هم زن داداش شما و بچش هم همه مادران باردار به سلامتی بچه هاشونو دنیا بیارن و بغل بگیرن شمام منو دعا کنید محتاج دعای خیر هستم 

و خدایی که به شدت کافیست 🤗💜
درد مقعد چ کنم  روده هام ازم زده بیرون یه تیکه بزرگ ۶سانتی ازم اویزونه ن میتونم بشینم ن چیزی ...

به حالت نشستن روی توالت فرنگی بشین حالا با یک دستکش ارون روده یواش  هل بده سمت داخل مقعد نترس بسم الله بگو وانجام بده بعد با ویتامین اد چرب کن  برای خواهر منم اتفاق افتاد مامانم براش اینکار کرد و زیر نظر پزشک تغذیه هر غذایی که باعث یبوست میشه حذف کن و برای تهوع ویتامین وقرص باید بهت بدن

از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

عزیزم با دکترت مشورت کن ببین میتونی شیاف گلیسیرین بزنی یه مدت از دست یبوست راحت شی.منم تو بارداری مثل شما بودم میمردم و زنده میشدم.از یبوست شدید و بی اشتهایی زیاد سوزش سر دل وووووو...ولی خدا صحیح و سالم گذاشتش تو بغلم.خدا به حق این شب عزیز هم خودتو شفا بده  و هم ان شاءالله بچتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیز دلم❤❤❤

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
ممنون گلم بخدا همه راه هارو رفتم هر روز گلابی انجیر الو  همه چیی فایده نداره دیگ امروز ب ...

غصه نخور عزیزم الان قرآن دستم بودبرات استخاره گرفتم خیلی خوب بود 

چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند
 به حالت نشستن روی توالت فرنگی بشین حالا با یک دستکش ارون روده یواش  هل بده سمت داخل مقعد ...

بهم داده ازبس تهوع دارم هر روز امپول میزنم

تاثیر اون امپوله ک انقدر یبوست دارم😭😭😭

نمیدونم بزنم یبوست میشم

نزنم ۱۰دقیقه یکبار عق میزنم بالا میارم

چ غلطی کنم موندم