2777
2789
عنوان

بمیرم برات دخترم ک تو بدن منِ بی عرضه گیرافتادی😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 252431 بازدید | 594 پست

حالا چرا زاری می کنی؟ 

مگه فقط تویی که تو بارداری یبوست میگیره و جفتش پایینه و حالت تهوع داره؟ دکترت نگفته وقتی یبوست داری نباید زور بزنی جفت کنده میشه؟ لاکسی ژل بخور 

بعد از غذا دو قاشق غذاخوری..الکی هم فاز نگیر حاملگیه دیگه

بهم داده ازبس تهوع دارم هر روز امپول میزنم تاثیر اون امپوله ک انقدر یبوست دارم😭😭😭 نمیدونم بزنم ...

اسم آمپولت چیه؟ 

دیگه نزن 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قوی بشو لطفا این استرس هم از خودت دور کن متاسفانه مامان من تو دوران حاملگی کار زیاد میکرده همشم از شوینده ها استفاده میکرده الان من ار اسم الرژی و حساسیت داره پدرم در میاد تو میتونی یه مادر قوی بشی من مطمئنم تلاش خودتو بکن 

حالا چرا زاری می کنی؟  مگه فقط تویی که تو بارداری یبوست میگیره و جفتش پایینه و حالت تهوع داره؟ ...

چقدر شماها خوش اخلاقید ماشالله

حالم خراب بود چند روز پیش تاپیک زدم

درد منو ندارید ک

حداقل بد با ادم حرف نزنید خواهشا

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
داروی ضد تهوع اندانسترون (دمیترون) میخوری؟  به شدت یبوست میاره اگه میخوری !

همین امپول رو میزدم گلم دیگ نمیزنم

همین یبوست میاره

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
از یبوست زیاد یه تیکه بزرگ ۶سانتی رودم ازم زده بیرون درد اونم دارم دارم میمیرم دیگع

کیوی زیاد مصرف کن

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

الان اومدم دیدم پربازدید شده

اون موقع دلم گرفته بود تاپیک زدم

بعضیا روحیه دادن ماشالله ب درکشون ممنونم ازشون واقعا

بعضیام هیچی نگم بهتره

کیوی زیاد مصرف کن

میخورم عزیزدلم ممنونم

عزیزم برای یبوست از روغن زیتون تو فدات استفاده کن خیلی خوبه

روزی ۵تا قاشق ب زور میخورم

مشکلم کم شده

یبوستم از داروهای ضد تهوع بود متاسفانه

بواسیرمم احتمالا بعد زایمان باید عمل کنم

بهم داده ازبس تهوع دارم هر روز امپول میزنم تاثیر اون امپوله ک انقدر یبوست دارم😭😭😭 نمیدونم بزنم ...

بنظرم تهوع بهتر از یبوسته منم تهوع رو تحمل کردم چهارماه شب تا صبح ، صبح تا شب بالا آوردم ، یبوست شدید و درد مقعد هم داشتم بواسیرم باد کرده بود آنقدر درد داشتم نمیتونستم حتی دراز بکشم ، ولی زجری که با یبوست کشیدم خیلی بدتر از تهوع بود، اگه بخاطر آمپولاس نزنی راحت‌تری 

بنظرم تهوع بهتر از یبوسته منم تهوع رو تحمل کردم چهارماه شب تا صبح ، صبح تا شب بالا آوردم ، یبوست شدی ...

افرین الان نزدم امپول زیاد بالا میارم گلاب ب روتون

ولی حداقل از یبوست بهتره

ادم باید یکیشو تحمل کنه دیگع;(