2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم از دعات.....  ،، ‌ خدا حفظت کنه♥💖🫂

فداات قوی باش مادر مهربون 😘سلاجت باشی گلم

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍

تا سال آینده پسرم بیماریش درمان پیدا کنه. بااینکه دکترا جواب کردن😭😭😭😭

عمل سنگینی داره به خوبی عملش کنن😔

صاحب خونه بشم خسته شدم از مستأجری ۱۴ساله😔😔😔😔😔😔

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
فداات قوی باش مادر مهربون 😘سلاجت باشی گلم

🫂💖💕💞💋

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...
[QUOTE=284966441]ان شالله خدا به دل همه نکاه کنه به دل ماهم نگاه کنه بخاطر بد رفتاریهای شوهرم  ...

بخدا منم دقیقا مث خودتم

خانوادم خیلیی حرمتشو داشتن

ولی شوهر دل سیاه من فقط دنبال بهونه ای بود برای ایراد گرفتن

به مادرم کلی بی احترامی کرد😭😭😭😭😭😭😭😭فحش بد😭😭😭😭😭😭

به پدرم ک فوت شده💔💔💔💔💔💔

خیلی دلم سیاهه از شوهرم

بخدا منم دقیقا مث خودتم خانوادم خیلیی حرمتشو داشتن ولی شوهر دل سیاه من فقط دنبال بهونه ای بود برای ...

میفهممت😔😔😔😔دقیقا مثل منی خیلی واسه یه زن سخته بین شوهر وخانواده گیرکنه و راهی نباشه💔دقیقا فقط دنبال بهانه که دعوا کنه وقهر باهاشون .

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍
پارسال تو همین شب دعا کردم خونه دار بشم تا سال دیگه تو خونم نذری بپزم فردا دارم نذری میدم ایشالله شم ...

خداروشکر . برای خونه دارشدن منم دعا کنید

من حلالت کرده ام چون توی قرآن خوانده ام...آیه ی شر یره بدجور جبران می کند....
بخدا منم دقیقا مث خودتم خانوادم خیلیی حرمتشو داشتن ولی شوهر دل سیاه من فقط دنبال بهونه ای بود برای ...

خداپدرتو رحمت کنه گلم😔💔 ..عزیزم همه اش برمیگرده به رفتگان خودش ..اصلا غصه نخورخدا هست ومیبینه .

بزرگترین دعا و آرزوی من اینه که: سال 1401 آخرین سال غیبت امام زمان باشه و سال 1402 همه با هم ظهور ...

برای دل مهربانت دعا می کنم خیلی دلت بزرگه خوشحالم واقعا 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
شفای کامل دخترم.....  😞😞😞😞😭

بنده رو سیاه خدام ولی رو سیاها هم دل دارن از ته دلم برای دخترت دعا میکنم 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
بنده رو سیاه خدام ولی رو سیاها هم دل دارن از ته دلم برای دخترت دعا میکنم 

ممنونم....  😞😞😞😞

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...