2777
2789

سلامتی دخترم و تودلیم .سلامتی مادر وپدرم 💗ازهمه مهمتر سلامتی و آرامش ودل خوش از خدا میخوام .ازخدا میخوام کنارم باشه همیشه کمکم کنه توشرایط سخت زندگیم دستمو بگیره.تاوقتی بچهام رو سروسامون ندادم زنده باشم و کنارشون.شوهرم عاقل بشه و زندگیمون شیرین بشه 

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شفای برادرم 😭خدایامعجزتونشونمون بده 

شفای همه مریضا ان شالله

شفای خودم دعام کنید بیماریم ریشه کن بشه 

شوهرم پایبند به زندگیمون بشه دست ازخیانت بکشه 

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

عای عزیزم تاپیکت لبخندو اورد رو لبام

انشالله تا سال دگ همین موقع همین شب عزیز با عشقم نامزدی کنم و بهم برسیم

تروخدا هرکی میبینه ی صلوات بفرسته و لایک کنه منم به تعداد لایک ها دوبرابر صلوات میدم براش

ک ب حاجتم برسم

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.

آرزومه به زودی از بلاتکلیفی و دودلی تو مهم ترین تصمیم زندگیم بیرون بیام و تصمیم درست بگیرم ....خیلی خسته شدم خیلی ، محتاج دعاتونم💔

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...

آرزو میکنم لبخند بشینه روی صورت زیبای همه ی هموطن های نازنیم که زیر فشار مشکلات اقتصادی یادشون رفته آخرین بار کی از ته دل خندیدن  

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

دعا میکنم تا شب قدر سال آینده خدا اول به مادر و پدرم و خودم سلامتی بده و همچنین بهم اراده قوی و ظاهر و باطن خیلی زیبا و دوستای خیلی خوب بده ، پول زیااااد بهمون بده و همچنین عزت و آبرو❤️🙏

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید

دعا کنید یه شغل خوب پیدا کنم و شاغل بشم 😔

و از رنجهایی که تو این مدت کشیدم به آرامش برسم😔

و با کسی که دوسش دارم و به دلم بشینه ازدواج کنم

عزیزانم کنارم سالم و سلامت باشن