2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای کاش منمممم

الهی امین یه نفر تو نی نی سایت گفت براامام زمان نامه بنویس الان میخام بنویسم گفتم ب توهم بگم

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

سال دیگه شب قدر دانشجو معلمم

پیج کاریمم راه اندازی کردممم و کلی هنرجو دارم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

در رأس تمام آرزوها آرزوی ظهور امام زمان علیه السلام

سلامتی همه بخصوص خانواده م و خودم 

بچه دار شدن از نوع سالم ،صالح، خوش قدم، خوش روزی ،خوش اخلاق ،خوشتیپ، خوشگل ،خوش عاقبت و خوش حافظه  برای خودم و همه کسایی که بچه میخوان خودم که محتاج دعای همه هستم

عاقبت بخیر ی برای همه بخصوص خودم و خانواده م

ان شاءالله خدا حاجت همه رو به بهترین شکل بده الهی آمین.برای حاجت های دل منم بی زحمت دعا کنین به نیت همه حمد خوندم.

چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز              هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.

همه چیزایی که با ورودش به زندگیم ازم گرفته شد ، پس داده بشه (به بهترین نحو ) خود اون آدم هم ادب بشه و من ازین یک بام و دو هوایی و بلاتکلیفی نجات پیدا کنم بعد سالها. نمیدونم بخاطر یک اشتباه کودکانه تا چندسال دیگه باید بکشم ، امیدوارم سال دیگه این موقع، خستگی این روزهای سختمو در کنم و خوش باشم 

انتظار یعنی مرگ کِشدار !