2777
2789
انشااللهدر رحمت خدا باز بشه از این تنگ دستی و بیکاری رها میشیم حدقل تا سال آینده ماشین میخریم خونه ب ...

سوره ی واقعه بنویس بزارتو خونت وهرشب بخون بخدا معجزه ی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا

سلامتی کامل روحی و جسمیم

آرامش و آسایش

ازدواج عالی و موفق

مهاجرت به کشور موردنظرم

شغل پردرآمد و عالی

عاقبت بخیری و از ته دل شاد زندگی کردن

انشالله همگی حاجت روا بشید 🌹🙏

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
سوره مسد روبخون به نیت رفع خیانت ودفع رقیب روز ۷بار تا ۴۰شب 

مرسی بابت راهنماییت عزیزم حاجت رواباشی

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

خوب شدن خودم و خواهرم ..😥خونه دار شدنمون استخدامی شوهرم و سلامتی و طول عمر خانواده ام 

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!

دوستای گلم امیدوارم همه شما به خواسته هاتون اگه صلاحه برسید و اگه نه به بهتر از اون که درگاه خدا هیچ چیز غیر ممکن نیست.

برای سلامتی من هم دعا کنید برای روزهایی که برام برسه که بتونم مثل بقیه راحت نفس بکشم و مشکل نداشته باشم.

بعد 13 سال از فارغ التحصیلیم دوباره دارم تلاش میکنم زندگیم رو بسازم دعا کنید برام ارشد دانشگاه مورد علاقم قبول شم.

برای شادی قلب همه جوونا برای خوشبختی هممون و پیدا کردن کسی که عاشقانه کنارمون باشه

شفای کامل دخترم.....  😞😞😞😞😭

برایِ  شفایِ دخترِ 2ساله من، اگر مقدور بود یک «صلــــــــــــوات» او را،  میهمـــــان کنید.. خیلی سخته که، یک زن، با هزار امید، مادر بشه... باردار بشه... تمام دوران حاملگیش رو با بچش، درد دل کنه.. براش هزاران آرزو کنه.. ولی وقتی ب دنیا بیاد، دکتر تو چشمات زل بزنه بگه،، متاسفم.. دخترت،سی پیِ....  دردانه من.. جگر گوشه من.. دختر من... من هنوزم امید دارم....  من هزاران آرزو برات دارم...  من منتظرم تا حرف بزنی... راه بری، عروسکات منتظرتن....  من میخوام لباس عروس تنت کنم... منو ناامید نکن....اول مهر، من میخوام تو هم مثله همه بچه ها،  بری مدرسه... ذوق کیف و. کفش کنی... از مدرسه بیای بگی ماماااان ناهار چیه....  خدایا.....  دخترمو شفا بده.... پیر شدم تو این 2سال.....   (میدونی، وقتی بابایی، برات با ذوق کفش برق برقی خرید، آورد خونه، وقتی پات کرد، ولی باشون راه نرفتی، وقتی تمام ذوقِ بابایی، به گریه تبدیل شد، من همون ساعت با دیدنِ جسم بی تحــــــرکت و کفشایِ قرمزت، چقدررر پیــــــر شدم دخترم.... وقتی نمیتونی کفش پات کنی و راه بری و برام با ذوق شعر بخونی)  دلم میخواد بدونم صدات چجوریه.... وقتی از کنار پارک رد میشم و صدای بچه ها رو از رویِ تاب،میشنوم قلبم هزار تیکه میشع... اگ راه میرفتی چجور بودی... صدای خندت.... دختـــــرم، اگه صلاحِ خدا اینِ، که باشه..    داری قد میــکِشی و دریغ از یه ذره بهبودی....                دخترِ موفرفریِ نازم، داره ۳سالت میشه ها.؟   کوور بشم نبینم چه با حسرت، به بچه هایِ سالمی که بازی میکنن، بهشون نگاه میکنی...