2777
2789
عنوان

موی بلند

4111 بازدید | 25 پست

یکسال و نیم‌ پیش آرایشگری خیلی موهام رو کوتاه کرد 

همیشه مو تا وسط باسن یا تا زیر باسن دوست داشتم😭😭😭

الان تا نصف کمرن حتی تا باسن هم نمیرسن😭😭😭

همه هم موهاشون خیلی بلنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

طاعاتتون قبول حق

اندازه اش خوبه که

رو حرف و دل مردم زندگی نکن زندگی خودتو بچسب

سالم بودن و نگهداری موی بلند مهمه نه فقط بلند کردنش

چقدر بیکاری که حرص این چیزا رومیخوری🥴🥴😕

ویتامین بخور  آهن فولیک اسید 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

خوب چرا بهش اجازه بدی موهاتو زیاد کوتاه کنه من خودم وقتی میرم تاکید میکنم اندازه سه سانت اونم پایین موهام ک موخورهاش گرفته بشه...

یک روزی می‌رسه که منم بالاخره همه‌ی دایرکتامو جواب می‌دم، از چنلایی که هیچوقت پست‌هاشونو نگاه نمی‌کنم لفت می‌دم، اکسپلورم رو درست می‌کنم و کسایی که نمی‌شناسم رو آنفالو ریمو می‌کنم. روزی که شاید بتونم ادعا کنم سلامت روانم برگشته...🚶‍♀️

بنظرم هرمدل مویی ک بهتون میاد خوبه موی بلند ب هرکسی نمیاد موی کوتا هم همینطور.من موی کوتا بهم میاد اکثرا کوتاهه نظر ببیه هم برام مهم نیس ک بگن چرا بلند نیس .شوهرم کوتا دوس داره ..تازه قبل عیدم تبغ کردم😂در این حد ک   نظر بقیه برام مهم نیس .شوهرم میگه بهت میاد بازم بزن

بخوریم یا بزنیم مو؟

نه باید با آب بجوشونی اسپری کنی رو موهات و یه شب بمونه رو موهات فرداش بری حموم بشوری

فقط شاید ی کوچولو سر درد بگیری

شامپو پرژگ رزماری هم استفاده کن

شب قبل خواب پوست سرتو حداقل ۵ دقیقه ماساژ بده موهات دو لنگه بباف سفت 

منکه موهام خیلی بلند شد 

#تیکر_تولده♡آدميزاد تا از دست نده، قدر نميدونه🤍
نه باید با آب بجوشونی اسپری کنی رو موهات و یه شب بمونه رو موهات فرداش بری حموم بشوری فقط شاید ی کوچ ...

مرسی جونم حتما انجام میدم هفته ای چنبار...راستی من موهامو تبغ کردم قبل عبد روغن میزنم هفته ای دوسه بار رزماری هم خریدم چنتا قاطی میکنم میزنم.

مرسی جونم حتما انجام میدم هفته ای چنبار...راستی من موهامو تبغ کردم قبل عبد روغن میزنم هفته ای دوسه ب ...

رزماری هفته ای دو بار اسپری کن

من  شنیدم اگ بابونه هم تو رزماری ها بزاری بجوشه هم خیلی خوبه ولی تاحالا استفاده نکردم

بازم ممنون مهربونم🙏❤️چکار کنم ضخیم باشع موهام؟

قزبونت

من موهام ریزش داشت بعد کم پشتم بود از همین رزماری استفاده کردم بهتر شد موهام برای ضخیم شدن نمیدونم ولی تخم مرغ خالی بزنی ب موهات ماساژ بدی یکم بمونه بعد بشوری هم خوبه

2810