2777
2789
عنوان

پسرم ۵ سالشه و بی نهایت پر حرفه بعد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 34 پست
پسر من خیلی باهوشه زبان اولش انگلیسیه زبان آلمانیم میدونه فارسیشم که عالیه پازل تا ۳۵ ۴۰ تیکه میچینه ...

پسرت خیلی باحال و بانمکه، الان بچه ست درست نمی‌فهمه که چه حرفی رو نباید به زبون بیاره... به نظرم خیلی پسر باحالی میشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
الان اینجا گفتن اختلال یا بیش فعالیه خرفتم تو نت سرج کردم خیلی نگران شدم  

فکر نکنم دخترم تو مدرسه راحت درس ها را یاد میگیره اصلا هم نگفتن مشکلی داره  خیلی بازیگوشه و دوست نداره  تو خونه رو درس تمرکز کنه مهربونه فقط پر حرفه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرت خیلی باحال و بانمکه، الان بچه ست درست نمی‌فهمه که چه حرفی رو نباید به زبون بیاره... به نظرم خیل ...

مثلا یه کلمه جدید یاد میگیره هی بی جا استفاده میکنه اللن دیروز تو کلاس در مورد مهد صحبت کردن الان من پشت در کلاس روبوتیکش نشستم صداش میاد هی داره میگه یادگاری یادگاری یا با دهنش اهنگ میزنه 🫠😢

Belle سابق
پسر من خیلی باهوشه زبان اولش انگلیسیه زبان آلمانیم میدونه فارسیشم که عالیه پازل تا ۳۵ ۴۰ تیکه میچینه ...

ماشاالله خیلی باهوشه من اصلا فکر نمیکنم اختلال داشته باشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ماشاالله خیلی باهوشه من اصلا فکر نمیکنم اختلال داشته باشه 

خدا کنه حس میکنم میخواد بقیه رو بخندونه مشکل تو پیدا کردن دوست داره شاید ولی تو جمع واقعا آدم خجالت میکشه 

Belle سابق