بعد وقتایی که حرف کم میاره چرت و پرت میگه الان مثلا تو کلاسه من پشت در کلاس نشستم میبینم سکوته فقط پسر من داره چرت و پرت میگه یعنی حرفای بی ربط و بی معنی میزنه خیلی تو جمع خجالت میکشم
پسر منم دوسالشه یه بند حرف میزنه میترسم اینجوری شه
ووی دو ساله که شیرینه با صدا و لحن بچگونش حرف زدنش،خاهرزاده من دوسالشه حرف میزنه دلم قند آب میشه خیلیم حرف میزنه دردش بجونم،مثلا میشینم میگه نشستی پا میشم میگه کجا میری 😂خیلی جالبه
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
امروز تو ماشین بودیم یهو یه جا رو نشون داد که چندوقت پیش ماشینمون خراب شده بود داشت اون روز رو برای خودش یا دوست خیالیش تعریف میکرد دید من و شوهرم حواسمون بهش شد دیگه قطع کرد حرفشو
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر شش ساله منم تا حدی همینه اما چون از کلامات بزرگونه که حتی ماها هم نمگیم استفاده میکن ...
دقیقا پسر منم دانش زبانیش و دایره لغتش خیلی بالاس وقتی حرف میزنه خیلی مودبانه و از کلمات خوب استفاده میکنه ولی مشکل همین چرت و پرت گفتنه مثلا هر از گاهی یه کلمه که تازه میشنوه میفته سر زبونش جدیدا هی میگه چاقاله بادوم
میگم به خدا الان من استرسم فقط آسانسور هر بار میریم تو آسانسور یکی سوار شه این یه چیزی میگه یه بار گ ...
هیچیش نیست زیادی کنجکاوه و مغزش فعاله.بچه هایی که بیش فعالن چرت و پرت میگن یا دیالوگ های کارتونا رو اکو میکنن.بعضیا هم بیش حسی دهانی دارن که با کارایی مثل مکیدن مایعات با نی و فوت کردن و ساز فلوت رفع میشه
خیلی کتاب دوس داره باور کنید انقد رانشش خوبه کتاب میخونم دقیق گوش میده و یاد میگیره مثلا دیروز زن عموش میگفت دو تا پسرام چهره هاشون خیلی متفاوته بعد پسرم گفت بله چون DNA شون فرق داره. از کتاب یاد گرفته
خیلی کتاب دوس داره باور کنید انقد رانشش خوبه کتاب میخونم دقیق گوش میده و یاد میگیره مثلا دیروز زن عم ...
پسر شما درست مثل دختر منه اما تا دعواش نکنم رو درسش تمرکز نمیکنه اونم حرفایی میزنه که میمونیم از کجا شنیده ازکلمات مسدود انتخاب ،موضوع و خیلی کلمات بزرگونه در جای خودش استفاده میکنه
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
پسر شما درست مثل دختر منه اما تا دعواش نکنم رو درسش تمرکز نمیکنه اونم حرفایی میزنه که میمونیم ا ...
پسر من خیلی باهوشه زبان اولش انگلیسیه زبان آلمانیم میدونه فارسیشم که عالیه پازل تا ۳۵ ۴۰ تیکه میچینه و.... ممکنه بع نظرتون بیش فعال باشه و اختلال داشته باشه؟ به خدا خیلی نگران شدم