2777
2789
پسرم 13 ماهشه وزنش کمه هر کاری میمنم وزن نمیگیره آخه خیلی با ادا غذا میخوره مخصوصا چند روزه خیلی بدتر شده کلافم کرده....
برای گوشت قرمز تو شیشه بجوشون. ماهیجه باشه بهتره. تخم مرغ حتما روز در میون بده بخوره اگه ابپز نمیخوره به صورت کوکو بده بهش. موز هم تو میوه ها فک کنم خوب باشه
دوستان عزیز با پرداخت ماهانه ٣٠ هزارتومن خودتون رو بیمه کنین و حقوق بازنشستگی بگیرین. مشهد ٣٧٢٣٢٥٥١
منم همینم قاصدک چون تو دوره شیرخواری اصلا شیر نمیخورد.اهلش نبود پسر منم تو سیزده ماهه.چندکیلوئه
خدایاااا به لطفت و حکمتت ایمان داشتم خداروشکر دوباره منو مامان کردی.*پسرم عاشقتم*

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چند روز یه کم بهتر میشه من دیگه رو ابرام باز میشه همون آش و همون کاسه، بعد پسرم خیلی آروم بود تقریبا یه ماهه خیلی لج میکنه، بدغذاتر شده، خیلی ناراحتم نمیدونم چی کار کنم؟؟؟
شربت زینک هم فک کنم اشتها اوره بازم با دکتر مشورت کن. راستی اگه بد غذاست واسش سی دی بذار ببینه بهش غدا بده یا ببرش پارک غذاش رو هم ببر بخوره
دوستان عزیز با پرداخت ماهانه ٣٠ هزارتومن خودتون رو بیمه کنین و حقوق بازنشستگی بگیرین. مشهد ٣٧٢٣٢٥٥١
سیزده ماهگی نه کیلو بود منم یه سالش بود نه بود دقیقا با قد۷۷دور سر چهل و هفت.اگعداردیبهشتی هستش پسرت تو گروه واتس آپ ادت کنم یه گروه داریم اونجا مامانای ارپیبهش۹۳الان همه ی بچه های گروه بحران بی اشتهایی دارن یا وزن کم کردن
خدایاااا به لطفت و حکمتت ایمان داشتم خداروشکر دوباره منو مامان کردی.*پسرم عاشقتم*
سلام دختره منم 13 ماهشه عزیزم 9 کیلویه اما دکترش میگه کمبوده وزن نداره ... ولی شربت فروگلوبین و سندروس بهش میدم میخوره اشتهاش بیشتر شده من بهش عصاره ماهیچه و قلوه هر روز میدم یه روز درمیونم تخم مرغ
گوشت قرمز رو من اندازه حبه قند خرد میکنم بعد تو شیشه های مربا که درشون فلزیه میریزم. مثلا ٧-٨ تیکه گوشت. یه کمی هم نمک. خیلی کم نمک بریزین
بعد در شیشه رو ببندین( تو شیشه فقط گوشت و نمک) بعد یه قابلمه رو اب بریزین این شیشه رو هم که درش رو سفت بستین بذارین توش و رو شعله گاز بذارین