2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314729 بازدید | 21218 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام کاموا جان بالاخره برای منم پیامک اومد میگم الان بعداز دعوت نامه معمولا چندوقت بعدش ماشینو تحویل ...

خوب پیش فروش اومده ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جان واقعا خیلی ممنون که خیلی باحوصله سوالامو نو جواب دادی

قربونت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره هفته چهارم مرداد

خوب بعدتکمیل وجه معمولایکماه بعدمیده البته اگرتاخیرنداشته باشه

سلام عزیزم میگم ۹۰روز من ۹۰روز کاری میشه؟

اخه تو پروفایلم زده ۲۹ اسفند

بعد اینکه پنجشنبه ها هم جزو روزای کاری هست یا نه؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

سلام عزیزم

خواهرم کویبک ثبت نام کرده بود تقریبا نصف پول داده

تحویل آخر بهمن

هنوز پیامک تکمیل وجه براش نیومده ، اوکی هست؟

سلام عزیزم میگم ۹۰روز من ۹۰روز کاری میشه؟اخه تو پروفایلم زده ۲۹ اسفندبعد اینکه پنجشنبه ها هم جزو روز ...

سلام اره پنج شنبه هاحسابن اماهرروزی تعطیل باشه حساب نیست مثلا22بهمن 

سلام عزیزمخواهرم کویبک ثبت نام کرده بود تقریبا نصف پول دادهتحویل آخر بهمنهنوز پیامک تکمیل وجه براش ن ...

تااخرماه انشالله میاد