2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314714 بازدید | 21213 پست
ما هم ساینا تحویل خرداد امروز فروختیم دو ملیون و صد مالیاتش شد

چند فروختین 

خودتون چقدر واریز کرده  بودین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ما دنا داریم. ابعاد خودرو از پارس بزرگتره. داخلش مثل ۲۰۶. اگه اهل سفر هستید اینو در نظر بگیرید

ایشون الان یادنایاتارایاسورن بایدانتخاب کنن که دنابهتره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کامواجان وقتت بخیرکوییک تحویل زمستان کی پیامکش میاد؟

چندروزقبل پیامک رفت تاریخشوچک میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
نه

سلام عزیزم من امروز پول دنارو ریختم

فوق العاده انتخاب کردم تحویلشم زده ۲۹ اسفند

دیدی بهت گفتم من ۲۹ اسفند میفتم؟ 🤭🤭

دستت درد نکنه ۲سال اینجا کنارم بودی هم راهنماییم کردی هم دلداری دادی

خدا بچه هاتو حفظ کنه برات ❤️

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
سلام عزیزم من امروز پول دنارو ریختمفوق العاده انتخاب کردم تحویلشم زده ۲۹ اسفنددیدی بهت گفتم من ۲۹ اس ...

سلام عزیزم اره گفتی  دگه میره سال جدید انشالله بسلامتی بیادوچرخش برات بچرخه بازبیااینجا

قربونت برم حتما میام میگم بنظرت دیرتر تحویل میدن؟

بایدبرات بپرسم 

سلام عزیزم اره گفتی دگه میره سال جدید انشالله بسلامتی بیادوچرخش برات بچرخه بازبیااینجا

سلام کاموا جان خوبی؟دیروز  برا ثبت نام ایران خودرو رفتم کافی نت گفت طرح مادران هنوز شروع نشده.. شما خبر جدید از زمان ثبت نام و قرعه کشی نداری؟؟

سلام کاموا جان خوبی؟دیروز برا ثبت نام ایران خودرو رفتم کافی نت گفت طرح مادران هنوز شروع نشده.. شما ...

سلام گفتن ازدی شروع میشه