2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 317640 بازدید | 21391 پست
سلام کامواجان صبحت بخیر عزیزمدرمورد ثبت نام جدید سایپا هرچی میدونی لطفا بهم بگو هرکی یچیزی میگه سردر ...

سایپاپیش فروشه الان از۱۷شروع میشه  البته قراربودفروش فوری هم باشه که شاهین ۱۵۰روزه تحویل بده که فعلامسکوت گذاشتن چقدرپول داری ؟ بنظرم پیش فروشه شرکت نکن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ما که پولو داریم دو ماه و نیم قبل زمان تحویل میدیم .مطمئنین از زمان تحویل یا سی روز کاری بعد از ...

ببین شماوقتی تکمیل وجه میکنی مثلامیگن ۳۰بهمن تحویل میدن حالاهرروزکه دیرترتحویل بدن تاخیرمیخوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببین شماوقتی تکمیل وجه میکنی مثلامیگن ۳۰بهمن تحویل میدن حالاهرروزکه دیرترتحویل بدن تاخیرمیخوره

تاریخ تحویل جدید میدن؟

چون الان که هنوز تکمیل وجه نکردم زده ۳۰ بهمن

سایپاپیش فروشه الان از۱۷شروع میشه البته قراربودفروش فوری هم باشه که شاهین ۱۵۰روزه تحویل بده که فعلا ...

کامواجان یعنی ماه بعدقراره بزاره شاهین؟فروش فوری به این زودیهابراکوییک یاساینانمیزاره؟

عزیزم میتونی ازهمسرتون برام بپرسیدکه تابرج 10و11فروش فوری میزاره سایپایانه براکوییک وسایناهمسرم اصرارداره ازبازارازادبخره ولی من میگم لاقل یه مقدارکمتروپلاک 404میخوره بازازکارخانه بگیریم بهتره 

سلام عزیزم دعوتنامه تارا دستی پیش فروش تحویل سی بهمن اومده ولی با قیمت جدید فقط سی تومن تخفیف دادنمگ ...

عزیزم امروز دعوت نامه اومدبراتون؟چقدرباید واریز کنین؟

برا ماهم تارا تحویلشم سی بهمنه ولی حالا نیومده دعوت نامه

من فک میکردم باتخفیف میاد ک

سایپاپیش فروشه الان از۱۷شروع میشه البته قراربودفروش فوری هم باشه که شاهین ۱۵۰روزه تحویل بده که فعلا ...

سلام کامواجون

دیشب برای شاهین زمستان پیامک پیش فروش رفته.. ولی واسه من نیومده!! آخه چرا؟؟؟ 

میرم سایت پیشتهاد تبدیل ساینا فعاله برام.. نوشته تا 30 اذرمیتونید بریزید برای ساینا... ولی من ساینا نمخام.. همین پیش فروش مخام.. چکارکنم؟؟،بنظرت میاد اسمس برام.. یا تا این ساینا فعاله نمیاد؟؟ خیلی نگرانم میگم نکنه واسم نیاد

تاریخ تحویل جدید میدن؟چون الان که هنوز تکمیل وجه نکردم زده ۳۰ بهمن

بله

سلام کامواجوندیشب برای شاهین زمستان پیامک پیش فروش رفته.. ولی واسه من نیومده!! آخه چرا؟؟؟ میرم سایت ...

خوب شاهین مرحله دوم بودن ونمیخوادکاری کنی وقتی پول واریزنکنیدمیدونن ساینانمیخوای