2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301260 بازدید | 20323 پست
کامواجون کوییک تحویل اسفند کی پیامک میاد؟ممکنه دی ماه بیاد؟

عزیزم اشتباه ریپلای کردی

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرت ممکنه تارا هم اینجوری بشه ؟ما تحویل ۱۰ بهمن هستیم ممکنه همین چند وقت پیامک بدن افزایی ...

انشالله اینجوری بشه الان که میگن بهمن میفرستیم حالانمیدونم حقیقت باشه یانه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جون بنظرت برای شاهین دنده ای زمستان باز پیامک تبدیل میدن یا اینسری خودش شاهینو میدن؟

شاهین زمستون براتون فرداصبح میپرسم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
عزیزم به نظرت ممکنه تارا هم اینجوری بشه ؟ما تحویل ۱۰ بهمن هستیم ممکنه همین چند وقت پیامک بدن افزایی ...

فردامیپرسم

کامواجون کوییک تحویل اسفند کی پیامک میاد؟ممکنه دی ماه بیاد؟

دی فکرنکنم گلم

2810