2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301285 بازدید | 20326 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عمه همسرم بعضی جملاتومیگع

سلام عزیزم خوبی

دعوتنامه ی تکمیل وجه ماشین ما که ۲۰۷ دستی هست ،

دیروز صادرشده و امروز پیامکش اومده...

۲۳۵ میلیون واریز کرده بودیم و ۲۹۰ میلیون هم باید واریز کنیم...

یعنی افزایش قیمت به ما نخورده؟

من انتظار داشتم حداقل دو سه هفته ی دیگه پیامک تکمیل وجه بیاد اما خیییلی زود اومد...

ما موعد تحویل بهمن ماه بودیم از ثبت نام شهریور...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم خوبیدعوتنامه ی تکمیل وجه ماشین ما که ۲۰۷ دستی هست ،دیروز صادرشده و امروز پیامکش اومده...۲ ...

سلام خوب خداروشکر به افزایش نخوردی نه اگرتوبهمن اومده بودبایدقیمت جدیدمیپرداختی وقتی تحویل بهمنی دگه دی پیامک میاد

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام عزیزم خوبیدعوتنامه ی تکمیل وجه ماشین ما که ۲۰۷ دستی هست ،دیروز صادرشده و امروز پیامکش اومده...۲ ...

جورکن بپرداز

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
جورکن بپرداز

کامواجان دوهفته دیگه سایپابزاره انشالله من خیلی میترسم یه ساعته تکمیل ظرفیت بشه مثل وانت اریسان 🙁🙁ازالان استراس گرفتم بنظرت ممکنه همچین اتفاقی بیفته؟

کامواجان دوهفته دیگه سایپابزاره انشالله من خیلی میترسم یه ساعته تکمیل ظرفیت بشه مثل وانت اریسان 🙁🙁 ...

سلام نه استرس نمیخواد امااگرمادران نیستی پولت آماده باشه

سلام خوب خداروشکر به افزایش نخوردی نه اگرتوبهمن اومده بودبایدقیمت جدیدمیپرداختی وقتی تحویل بهمنی دگه ...

خداروشکر...

کاش واسه همه کسایی که پیش فروش ثبت نام کردن،افزایش قیمت رو لحاظ نکنن...چون اونا برنامه ریزی کردن واسه همون مبلغ قبلی...

نمیدونم دیگه عزیزم...

تو قرداد ما تحویل رو زدن بهمن ماه اما پیامکش الان اومده!

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
جورکن بپرداز

چشم عزیزم

مبلغش اماده هست...

یکم دو دل بودیم برای تکمیل وجه اما چون قیمت همون قبلی هست،تکمیل وجه میکنیم به امید خدا❤️

خداروشکر...کاش واسه همه کسایی که پیش فروش ثبت نام کردن،افزایش قیمت رو لحاظ نکنن...چون اونا برنامه ری ...

خوب درسته گلم تاخیرنداشتی

چشم عزیزممبلغش اماده هست...یکم دو دل بودیم برای تکمیل وجه اما چون قیمت همون قبلی هست،تکمیل وجه میکنی ...

واقعاخوشحال شدم پیامتودیدم همش دعامیکردم پول باشه واریزکنی

واقعاخوشحال شدم پیامتودیدم همش دعامیکردم پول باشه واریزکنی

ممنون عزیزم❤️

ان شاءالله خدا اندازه ی دل بزرگت،بهت ببخشه❤️

همیشه جواب سوالای بچه ها رو سریع و بی منت میدی...

من خودم این چند وقته خیلی ازت سوال پرسیدم و هر سری کامل راهنمایی کردی...

ممنون که همیشه هستی عزیزم...بمونی برامون🙏❤️

ممنون عزیزم❤️ان شاءالله خدا اندازه ی دل بزرگت،بهت ببخشه❤️همیشه جواب سوالای بچه ها رو سریع و بی منت م ...

عزیزی برام شما بمن. لطف دارید  انشالله بخیروسلامتی پول  واریزکنی وماشینت بموقع به دستت برسه 

عزیزی برام شما بمن. لطف دارید انشالله بخیروسلامتی پول واریزکنی وماشینت بموقع به دستت برسه

ممنون عزیزم🙏

2810