2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301332 بازدید | 20326 پست
سلامآره نصفشو ریختم بعنی 351 تومنالان چقدر دیگ باید جور کنمافزایش قیمت به کلش میخوره؟

تحویل کی هستی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیر بود فکرکنمکجا میزنه تحویلش کیه

تیر404؟توبرگه قراردادی گرفتی نوشته   به بقیه پول تعلق میگیره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
تحویل کی هستی؟

سلام عزیزم خوبی

الان یه پیام دیدم داخل ایتا...

بنظرت درسته؟

منظورش از تحویل بهمن ، ماشین های سامانه ی یکپارچه هست یا همین ثبت نام جدید هم شامل میشه؟

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
سلام عزیزم خوبیالان یه پیام دیدم داخل ایتا...بنظرت درسته؟منظورش از تحویل بهمن ، ماشین های سامانه ی ی ...

بیشتریکپارچه بعداونایی مهرنوشتن

میشه حساب کنی چقدر دیگ باید بریزم

تقزیبا590البته اگرتغییرنکنه

یکی از کاربرا گفت افزایش قیمت به نصف پول که ریختی دیگ نمیخورهیعنی ۵۰درصد باقی مونده قیمت خودرو افزای ...

بایدصبرکنیم پیامکاروبفرستن تاببینیم چطورحساب میکنن

یکی از کاربرا گفت افزایش قیمت به نصف پول که ریختی دیگ نمیخورهیعنی ۵۰درصد باقی مونده قیمت خودرو افزای ...

من اصلااونوحساب نکردم حواسم نبود

مرسی عزیزمخیلی لطف کردی

خواهش امشب عمه همسرم وبچه هاش اومدن والله نمیدونم  چطوررفتارکنم😀

2810